FestivalnytGalleri

Sømænd, Queen og Lilholt stod for festen i Karup

Lørdag var der Karup Å Festival på Hessellund Sø-Camping. En dag der ud over Lars Lilholt også bød på Queen Machine og Sømændene. Se et kæmpe galleri her.

Danmarks måske vådeste festival i 2024 på en dag. Ja, den 29. udgave af Karup Å Festival var en våd omgang, men det kunne ikke stoppe festen på Hessellund Sø-Camping.

I minutterne som Bjarke og resten af Queen Machine indtog den store scene. Blev der et ophold i skyerne, og solen brød også igennem skyerne.

Med at en mix af Queens velkendte klassiker, var der for alvor åbnet for festen.

Havde man som jeg, misset der snart er noget fodbold-EM.

Var man ikke i tvivl efter Queen Machines ekstra nummer som blev spillet i Danske Landholdstrøjer. Og selvfølgelig ”We Are the Champions”.

Tideliger på ugen havde vores Signe indkaldt Queen Machine til et møde, eller en hyggesnak på Sølund. Se herunder hvordan det gik.

 

Sømændene kan noget særligt.

Mellem byerne og bølgerne fristes man næsten til at sige, da sømændene indtag den store scene var det med regnskyl skumsprøjt højt humør og fadøl.

Det 9 mands store orkester levrede og lavede fest, med et mix af kendte danske sømands sange, og ny fortolkning af bl.a. Nik og Jay.

Da mister Lars Lilholt indtog scenen. Var der for alvor fyldt på koncertpladsen ved Karup Å.

Med sine 71 år, var det 29. gange Lars spillede til Karup Å Festival.

Den unge mand viste hvordan man med jokes, musik og sang lavede en fest en kold juni aften i Danmark. Unge som gamle sang og dansede med til Lars Lilholt koncert.

-I toppen har vi samlet et kæmpe galleri fra dagen til jer.

Foto og tekst: Tommy Hansen.

Lignende artikler

Back to top button