FestivalnytLine-up

Musik I Lejet er klar med de sidste 16 navne

Den nordsjællandske festival er nu i mål med årets program

Med mere end 50 kunstnere på plakaten, kan gæsterne på Musik i Lejet se frem mod en sommer, der rummer et væld af store musikoplevelser. Sidste annoncering med 16 nye navne indeholder toppen af de danske hitlister, internationale navne, upcoming stjerner og et tungt dj-lineup.

Som én af sommerens helt store oplevelser åbner Oh Land Strandscenen, hvor udvalgte og kendte hits omarrangeres i et enestående samarbejde med Tisvildekoret. Det bliver magisk når Oh Land og det lokale Tisvildekor åbner ballet for 3 fantastiske festivaldage.

Med dagens annoncering er der lagt i kakkelovnen til en kæmpe fest på stranden. ICEKIID har med sit nyeste album tilføjet endnu en omgang afrobeats til sit repertoire, der uden tvivl vil skrue op for varmen blandt publikum. Og energiniveauet skal nok gå et nøk op med Interplanetary Criminal (UK) x Main Phase og bringer klubben til Lejet. Blandt artisterne glæder vi os til at høre de nyere stjerneskud på musikscenen som Augustine (SE) og APHACA, der overrasker med en karakteristisk lyd og stærke liveoptrædener.

Musik i Lejets gæster får også lov at kridte danseskoene til nogle af landets dygtigste dj’s, der vil lyse nattetimerne op på de tre festivaldage. Prisvindende dj’s som ELOQ og Simon Dokkedal vil holde festen kørende, og den nyere generation af dj’s som bl.a tæller ¡HARTY!, OhBee og BOABOA tager deres bedste sets med til Lejet. Det bliver ikke kedeligt!

Lignende artikler

Back to top button