Koncerter

Destin Conrad spiller i Pumpehuset

Destin Conrad er en sensuel R&B-sanger fra Tampa, Florida. Han fik sin start i musikbranchen, da han begyndte at lave Vines og fik mere end 1 million følgere på platformen. Nogle år senere var han med som sangskriver på Kehlanis album "It Was Good Until It Wasn’t", der gik #2 på Billboard.

Destins debutprojekt, “COLORWAY”, blev udgivet i 2021 og har ramt mere end 100 millioner streams. Det meste af 2022 brugte han på landevejene som support for Syd og Kehlani på deres turnéer og så udgav han sit andet projekt, “SATIN”, der var lige så succesfuldt som “COLORWAY”. Fader har beskrevet hans katalog som “lush, intimate earworms infused with a gentle touch.”

I 2023 tog Destin på sin første headliner-tour i EU og UK, hvor han udsolgte shows i Amsterdam, Paris og tre aftener i London. Han har senest udgivet “SUBMISSIVE” og “SUBMISSIVE2”. Begge udgivelser består af 9 sange og har features fra Masego, Jordan Ward og Alex Isley.

Destin Conrad startede 2024 med sin første headline tour i USA, hvor han kommer til at spille i  35 byer. Derefter tager han tilbage til Europa og kan opleves i Pumpehuset 26. juni 2024.

Billetpriser: 240 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 12. april kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Lignende artikler

Back to top button