Festivalnyt

Partoutbilletter til Jelling Musikfestival 2024 er tæt på udsolgt

Nyt fra JMF: Lige nu er der under 300 billetter tilbage, før alle 4-dagsbilletter til årets Jelling Musikfestival er solgt.

Når alle giver lidt, kan vi skabe noget stort sammen. Det mærkes når 38.000 ligesindede samles på Jelling Musikfestival under mantraet Fælles Skaber Vi.

I år vil mange være sikre på at tage del i fællesskaberiet. I hvert fald kan Jelling Musikfestival snart melde udsolgt af partoutbilletter – væsentligt tidligere end de seneste år.

Billetsalget er løbet stærkt fra første fløjt 1. december 2023, hvor rekordmange sikrede sig billet. Siden har efterspørgslen oversteget forventningerne, og derfor har billettælleren allerede her midt i marts passeret 300 resterende billetter.

Der kan stadig købes 1- og 2-dagsbilletter, og spilledage for de første artister er offentliggjort. Inden længe forventes den endelige plakat at være på plads, og offentliggøres i god tid inden billetpriserne stiger 1. maj.

Navne som Nelly Furtado, AQUA, Nik & Jay, Suspekt, Rasmus Seebach, D-A-D, Andreas Odbjerg, Artigeardit x Lamin og mange flere er på plakaten, når Jelling Musikfestival løber af stablen 23.-26. maj 2024, som sæsonens første store festival. Over 75 navne venter stadig på at blive offentliggjort.

Lignende artikler

Back to top button