FestivalnytLine-up

Andreas Odbjerg tilføjes Jelling Musikfestival

Popfest i vente i Kongernes By

Sjældent har en dansk sanger og sangskriver på kort tid sat så tydeligt et mærke på Danmarks musiksjæl, som Andreas Odbjerg. På rekordtid er den odenseanske sangskriver blevet kendt som en af Danmarks bedste sangskrivere, live-artister og humorister.

I 2024 vender Andreas Odbjerg tilbage til Jelling Musikfestival med sit uovertrufne band, der flyver på en supernovaeksplosion af et hitkatalog. Fredag d. 1. marts frigiver han sit nye album ’un hommage’, der allerede har kastet ørehængere og lyrikperler af sig, som ’smugryger’ og senest ’benny’.

Publikum i Jelling kan roligt skrue forventningerne op til endnu en fællesskabsfest med både velprøvede sange og helt nyt materiale, når Odbjerg torsdag d. 23. maj træder ind på Store Scene i Jelling.

Festivalen byder også på navne som Nelly Furtado, D-A-D, Aqua, Rasmus Seebach, Suspekt og Nik & Jay.

Lignende artikler

Back to top button