FestivalnytLine-up

Om to uger sørger Odense Metalfest for jordskælv på Posten

2023-udgaven af Odense Metalfest på Posten i Odense bliver to heftige dage. Se hele spilleplanen her.

2023-udgaven af Odense Metalfest fredag d. 20 & lørdag d. 21. oktober på Posten i Odense bliver to heftige dage, hvor fredag er en solid blanding af black metal fra legendariske Sacramentum, rå bøllehardcore fra tyske Rykers, en tilbagevenden til scenerne fra danske Panzerchrist og aggressiv in your face thrash fra allestedsnærværende Hatesphere. Lørdag bliver old school død, når det hollandske kultband Asphyx er hovednavn, stærkt bakket op af blandt andre de hollandske hardcore konger No Turning Back og tyske Mindslaver. De danske melodiske dødsmetallere i Withering Surface har desværre aflyst på grund af uforudsete hændelser, men bliver erstattet af det danske melodiske dødsmetalband Sylvatica der udgiver deres nye album samme dag som Odense Metalfest åbner. Speed metal bandet Steel Inferno er også klar. Et band, der fik masser af opmærksomhed da de tidligere i år væltede Copenhell med et forrygende show.

Fokus på den danske scene
Masser af upcoming danske death metal bands og legendariske black og death metal bands er omdrejningspunktet for festivalen, hvor hele vækstlaget får mulighed for at spille for et større publikum. Arrangørerne af festivalen er meget tilfredse med et line-up der er solidt funderet i festivalens profil omkring old school extreme metal og hardcore.
– “Vi har sammensat et virkelig alsidigt program indenfor de genrer, der er festivalens profil med nogle afstikkere til black metal og speed metal. Vi synes programmet er stærkt, og vi ser frem til at se metalfans fra hele Danmark og især glæder vi os til at alle i metalmiljøet på Fyn kommer og fester med os og fejrer at Odense har en metalfestival“, siger Jakob Schultz, der er med til at arrangerer Odense Metalfest.
Billetter i forsalg kan købes med rabat til kun 666 kr. for partout og 349 kr. for endagsbilletter. I indgangen koster endagsbilletter 449 kr. og en partoutbillet 795 kr. Billetter købes her:
https://billetto.dk/e/odense-metalfest-2023-billetter-758783

Fakta:
Hvad: Odense Metalfest
Hvornår: 20. & 21. oktober 2023
Hvor: Posten, Odense

Spilleplan

FREDAG
23:00             HATESPHERE  –  Big stage
22:00             DEMOLIZER  –  Small stage
21:00             SACRAMENTUM –  Big stage
20:00             SHADOWSPAWN  –  Small stage
19:00             RYKERS  –  Big stage
18:00             CHRONICLE –  Small stage
17:15             PANZERCHRIST – Big stage
16:00             ENDARKEN – Small stage
15:15             CHOKEHOLDER – Small stage

LØRDAG
23:00             ASPHYX  –  Big stage
22:00             SYLVATICA –  Small stage
21:00             NO TURNING BACK –  Big stage
20:00             MINDSLAVER  –  Small stage
19:00             STEEL INFERNO  –  Big stage
18:00             AVARICE –  Small stage
17:00             DYSGNOSTIC – Big stage
16:00             HARD LESSONS – Small stage
14:45             BLODRUS – Small stage

Lignende artikler

Back to top button