FestivalnytLine-up

Amerikansk hardcore og svensk dødsmetal klar til Odense Metalfest

Det legendariske amerikanske hardcore band Full Blown Chaos fra New York er tilbage på tour og de spiller som et af hovednavnene til Odense Metalfest 2024.

Programmet til Odense Metalfest 25/26. oktober på Posten i Odense er komplet. Det legendariske amerikanske hardcore band Full Blown Chaos fra New York er tilbage på tour og de spiller som et af hovednavnene til Odense Metalfest 2024. Derudover er det et scoop, at det svenske death metal band Paganizer også kan offentliggøres til årets festival. Ligesom Sacramentum sidste år indtog Odense Metalfest, så er Paganizer også et “hidden gem” fra hinsidan, og et band som kun sjældent spiller live.
Derudover tilføjes Danmarks største hardcoreband Lifesick og det kendte tyske hardcoreband Risk It! også til programmet, ligesom landsmændene fra hardcorebandet Peace of Mind og det svenske fremadstormende nye hardcorehåb Obstruktion. Et overflødighedshorn af det allerbedste death metal fra Danmark fuldender programmet med det gendannede og albumaktuelle, legendariske death doom metal band Blazing Eternity, de ligeledes legendariske Crocell og Detest, samt det helt nye speed metal håb Crucible med medlemmer fra Impalers og Pectora. I forvejen er Illdisposed, Livløs, Withering Surface, Maceration, Crown The Beast, Henret, Nexø og Fatal Image allerede annonceret.
– Vi er virkelig glade for årets navne med det allerbedste fra Danmark og det sejeste hardcore og death metal fra udlandet, siger Jakob Schultz, medarrangør af Odense Metalfest.

Legendarisk hardcore metal
Taler man hardcore og New York, så er det den mest legendariske scene der findes og selvom Full Blown Chaos ikke er et af de tidligste bands fra New York, så fejrer de næste år 25 års jubilæum og er for længst en respekteret enhed i byens hardcore scene. Full Blown Chaos er et af mange bands, der stilmæssigt fulgte i kølvandet på Hatebreed, der med deres metalliske hardcore tog verden med storm. Som bandet selv udtaler: “Vi spiller musik! Nogle gange er det hardcore. Andre gange metal. Men vi gør det altid med hjertet!”
En dansk og ny pendant til Full Blown Chaos kan uden problemer være Lifesick, der utvivlsomt er det mest succesfulde danske hardcore band lige nu med koncerter i hele Europa. Med ny, international pladekontrakt er de på vej længere ud over landets grænser og de indtager også Posten til Odense Metalfest med vanlig brutal stil.
Det bliver brutal død med black metal referencer når legendariske Paganizer indtager scenen til Odense Metalfest. Bandet som er dannet af den kendte svenske metalmusik Rogga Johansson, der bl.a. har spillet i det legendariske death metal band Massacre, ved hvad de laver og det bliver et rent svensk dødsmetal inferno når Paganizer spiller på Posten.
Ligesom tyske Rykers, der spillede til festivalen sidste år, så er landsmændene i Risk It! et de meste markante og velkendte bands på den tyske og europæiske hardcore scene. Bandet arbejder på nyt album og er er mere en klar til at få gulvet til at gynge foran store scene til Odense Metalfest.

Alsidig metalpakke
Med yderligere to udenlandske fremadstormende udenlandske hardcore bands i form af tyske Peace of Mind, der har spillet hjemlandet tyndt, og svenske Obstruktion er Odense Metalfest 2024 ekstra stærk på hardcorefronten og med mottoet Everything old school er det danske gendannede doom/death metalband Blazing Eternity et schoop på årets festival ligesom det legendariske death metalband Crocell, der er albumaktuelle i juni, og album-aktuelle Detest, der udgav album på odenseanske Die Hard music tilbage i start halvfemserne med til at cementere at Odense metalfest er stedet  at besøge for at opleve uforfalsket og ægte old school ekstrem metal og hardcore. Derudover vil det igen være muligt at blive tatoveret til festivalen i All or Nothing Tattoos tattoohjørne og der vil desuden være mulighed for streetfood i udendørsområdet.

Billetter i forsalg kan købes til earlybird pris 499,- frem til d. 5 maj. Herefter er prisen 666 kr. for partoutbilletter. I indgangen koster en partoutbillet 795 kr. Billetter købes her:
https://billetto.dk/e/odense-metalfest-2024-billetter-887830

 
Bands
Full Blown Chaos (USA)
Illdisposed (DK)
Lifesick (DK)
Paganizer (S)
Risk It!(DE)
Livløs (DK)
Withering Surface (DK)
Maceration (DK)
Crocell (DK)
Blazing Eternity (DK)
Detest (DK)
Peace of Mind (DE)
Obstruktion (S)
Crown the Beast (DK)
Nexø (DK)
Crucible (DK)
Henret (DK)
Fatal Image (DK)

 

Fakta:

Hvad: Odense Metalfest
Hvornår: 25. & 26. oktober 2024
Hvor: Posten, Odense

Lignende artikler

Back to top button