FestivalnytLine-up

Ny festival ser dagen lys på Langeland

NÆR Festival er en to dages poetisk charity musikfestival på Langeland, bag den står far og datter, musikerne Michael Falch og Mathilde Falch.

Om et år, ser en ny festival dagen lys på Broløkke Herregård på Langeland, når NÆR Festival, der er en charityfestival, hvor alt overskud vil blive doneret til det sociale initiativ “De vildeste fugle”. Foreningen, der er stiftet af Michael Falch og hans familie og venner, hjælper alkoholplagede børnefamilier med at få en seriøs behandling, de ikke selv har midler til.

For bag festivalen står far og datter, musikerne Michael Falch og Mathilde Falch.

Festivalen er altså først om et år, den 6. og 7. september 2024, men allerede nu kan man købe billet til NÆR og det er måske en ret god ide at gøre. For der er kun plads til 1500 gæster på Broløkke og alle skal sidde ned. Det betyder dog ikke at man ikke kan få en sving om, for rammer rytmerne danseskoene, kan man sagtens rejse sig op og rocke med, forsikrer Michael Falch.

Billetsalget åbner fredag den 8. september 2023 på Ticketmaster kl. 10.00. BILLETTER

Broløkke Herregård åbner deres vidunderlige rammer for en intim musikfestival med fokus på den poetiske sangskrivning og udelukkende med siddepladser. Musiker Mathilde Falch og P4-vært og langelandsk caféejer Carsten Holm vil styre begivenhedernes gang som konferenciers.

Vildt program

Koncerterne afvikles på den skønne, nyrenoverede gårdsplads, hvor der opstilles stolerækker. Alle 1500 daglige billetter sælges som unummerede siddepladser.

Her kan man så opleve:

Jonah Blacksmith
KrebsFalch
Sebastian
Oh Land
Peter Sommer
Love Shop
Lis Sørensen
Signe Svendsen
Rikke Thomsen
Hjalmer feat. Mathilde Falch

Michael Falch spiller på festivalens sidste dag med makkeren Poul Krebs, som han danner det musikalske fabeldyr KrebsFalch sammen med, til det, der i øvrigt bliver duoens – foreløbigt – sidste koncert.

Udover et flot musikprogram kan man som gæst også se frem til både talks og intimkoncerter i Kostalden. Program for disse offentliggøres senere.

I ønsket og håbet om at hjælpe endnu flere familier er Michael Falch og hans yngste datter, sangskriver Mathilde Falch, blandt skaberne af den poetiske musikfestival NÆR, som donerer alt overskud til De Vildeste Fugles arbejde.

”Vi ved, hvor mange der er ramt af denne problematik. Så det er vores ønske både at aftabuisere det at tale om alkoholproblemer og samtidig lave en festival, som samler folk”, siger Mathilde Falch.

”Det, som musikken har gjort i vores liv, og som vi ved, at den gør i mange menneskers liv, er at skabe et samlende fællesskab”, siger hun.

Derudover bliver det en helt almindelig festival, som man kender konceptet, tilføjer Michael Falch.

Der er ingen løftede pegefingre.

”Det lidt groteske i sammenhængen her er, at jo mere folk drikker, jo flere penge lægger de til De Vildeste Fugle. Ikke fordi det skal være nogen opfordring”, siger Michael Falch med et grin og tilføjer så:

”Det underliggende er, at alt overskud går til De Vildeste Fugle. Folk skal hygge sig. Det bliver ikke en festival, hvor du bliver mødt med foredrag, pamfletuddeling, flyveblade og videoshows”, siger han og fortsætter:

Mathilde og jeg – det er helt 100 procent sikkert – havde ikke været her til at være med til at lave NÆR, hvis ikke vi havde stoppet den måde, vi levede på før. Så det her er vores fest.

Presale

Der er allerede et presale i gang, her kan man købe sin billet fra i dag.

Der er for følgere af facebooksiderne De Vildeste Fugle – et socialt initiativ og Fanklub for Michael Falch

Priser: En dag kr. 695,-, begge dage kr. 1195,- + gebyr.

Det er dog kun halvdelen af billetterne, der udbydes i presale, så skulle det ske, at der bliver udsolgt i presale, vil det stadig være muligt at sikre sig billet via det ordinære salg fredag.

Lignende artikler

Back to top button