FestivalnytGalleri

Galleri: Bork Festival blev skudt i gang med et brag

Se billeder fra første dagen på Bork Festival, som bød på bl.a. Medina, Carpark North og Benny Jamz.

Bork starter festen med energifyldte shows med ude af kontrol, Medina og Carpark North i teltet. Benny Jamz lukker første dag på festivalen

Festivalpladsen og tilhørende camps er fyldt med godt humør på trods af regn. Der er endnu ikke udsolgt så der er stadig mulighed for at deltage i festlighederne og nå at høre blandt andre Tobias Rahim, Drew Sycamore, Tessa, Magtens Korridorer og mange flere.

Medina formåede at skabe god stemning blandt publikum under hendes koncert i det store koncerttelt på Bork Festival onsdag aften.

Popdronningen optrådte for et tætpakket publikum hovedsageligt bestående af festglade unge mennesker, som hoppede rundt og sang med på det ene hit efter det andet. Det energiske show blev afsluttet med fællessang og konfetti.

Som Medina sagde, var der kun plads til god energi.

Carpark North blev sendt på scenen efter fællessang med Jacob Haugaard. I ly for regnvejret blev der sunget “haveje”, hvor de bad guderne om godt vejr.

Der var stor jubel og sang blandt publikum, da bandet trådte ind på scenen. Forsanger Lau Højen sang duet med publikum under nummeret “32”.

Bandet der udover Lau Højen består af Søren Balsner og Morten Thorhauge har i to årtier leveret koncerter, og de ved præcis hvordan det skal gøres.

Benny Jamz samler alle de unge til onsdagens sidste koncert i teltet. Med hits som Ibiza, Under Radar og Mamacita får han hele teltet til at synge med på beatet.

Jamz skaber en afslutningsfest fyldt med hits!

Se billeder fra førstedagen i toppen her.

 

Tekst: Lea Nielsen. Foto: Mikkel Kramer.

Lignende artikler

Back to top button