FestivalnytGalleri

Lilholt og Dinesen på Karup Å Festival

Det var 29. gang at Lars Lilholt med band var på Karup Å Festival på Hessellund Sø-Camping. Se billeder fra lørdag eftermiddag som også indeholdt Jacob Dinesen og Halberg & Friends her.

Lørdag eftermiddag på Karup Å Festival

Jacob Dinesen var første mand på den store scene og ham der skulle trække publikum ud af teltet.
Men allerede inden han gået på, havde mange tilskuer taget stilling ved scenen.
Jacob Dinesen kan nemlig levere en fest for alle og det gjorde han også i dag.
Han involverer publikum i sine koncerter og det kan folket lide.
Så selv om der kom en torden byge med dråber så store som de shots der blev solgt i baren blev festen bare ved. Heldigvis var det en kortvarig byge og tordenen gjorde bare bassen mere intens.

Den Røde Tråd er sidste band på telt scenen. De kommer dog på to gange, første gang som Shu-Bi-Dua og anden gang som Gasolin.
I pausen mellem de to sæt var Halberg & Friends på den store scene.

Den Røde Tråd er nok næsten lige så fast som Lars Lilholdt på Karup Å Festival. De har været her i mange år og er altid gode for en fest. Publikum kan alle sangene og synger også lystigt med under hele koncerten.

Halberg & Friends kommer med et flot bagkatalog af fede 80’er hits. Det er walk down memory lane på den helt cool måde. Lange guitar soloer og flot vokal prægede hele koncerten.

SE OGSÅ: Karup Å Festival startede med Tørfisk og Stig og Vennerne

 

Som rosinen i markeds-pølse-enden er Lars Lilholt altid på Karup Å Festival som sidste kunstner. Det som hele festen lægger op til. For 29. gang gik de på scenen i Karup hvor de er elsket af publikum. Og det er gensidigt.

Der er en helt speciel stemning til en Lars Lilholt koncert i Karup for ”ravnene skriger ved Karup Å” som Lars synger.

Bandet er på deres 40 års jubilæums tour og koncerten er en tur gennem hele Lars ’s lange karriere. Publikum synger med, hygger og fester for fulde gardiner.

Det er en kæmpe folkefest og stemningen er blandt de højeste. En slutning som er enhver festival værdig og thumps up til Lion’s Karup og Camping Jørgen.

 

Foto og tekst: Torben Adsersen.

Lignende artikler

Back to top button