Festivalnyt

Torsdag går det for alvor løs

Den første rigtige festival weekend byder på bl.a. Tobias Rahim, Drew Sycamore, Benjamin Hav & Familien mens Jelling Musikfestival også byder på Lewis Cabaldi, Westlife og Shakin’ Stevens.

”En dag tilbage” synger Nik & Jay, for torsdag går det for alvor løs, med festivalsæsonen 2023. For efter en skøn Spot Festival er det blevet tid til Open Air-koncerter over hele landet. Det bliver også Nik & Jay som lukker Store Scene torsdag aften i Jelling.

For torsdag lukker Jelling musikfestival nemlig dørene op for et program som indeholder alt det bedste fra den danske musikscene, ligesom der også kommer besøg af verdensnavne som Lewis Cabaldi, Westlife og Shakin’ Stevens.

Af danske navne kan nævnes Benjamin Hav & Familien, Tobias Rahim, Lukas Graham og Tessa.

Netop Tessa spiller fredag eftermiddag på Jelling, samme dag som hendes første album ”Tessas Hævn” rammer gaden.

JMF byder på ca. 100 koncerter på de fire dage, og der er noget for enhver smag. Se hele programmet i linket herunder.

Læs også: Jelling Musikfestival det fulde program

 

Det er ikke kun i Jelling der er festival. Silkeborg byder på ”Hede Rytmer” og Herning Rocker i to dage. I det gamle Vridsløselille Fængsel er den første udgave af Gennem Porten Festival!

Se det fulde program for Hede Rytmer HER og Herning Rocker HER.

Der er også festival i Agger, Struer, Odense og Albertslund.

 

Når maj bliver til juni

Ser vi en uge frem er det tid til Skive Festival, som i år kan fejre 30-års jubilæum, og NorthSide i Aarhus er klar for anden gang på Eskelunden.

I går, tirsdag, kunne Nibe Festival melde alt udsolg,t og da vi talte med Skive Festival, fortalte bestyrelsesformand Michael Eiskjær, at her havde man maks. 1200 billetter tilbage før man kunne melde alt udsolgt.

Esbjerg er klar med både Backyard Stage, Vi Elsker Heros og Death Coast Festival.

Charlottenlund Slot lægger ramme til Sommersol på Slottet, ligesom der er Rosenholm Festival, alle i weekenden den 1. til den 3. juni.

Kan du ikke hel holde styr på hvad der sker og hvornår, så har vi på FestivalNyt.dk lavet en kalender over de danske festivaler. Se den på linket herunder.

Danmarks festligste og mest omfattende festivalkalender!

Lignende artikler

Back to top button