FestivalnytLine-up

Thy Rock er klar til billetsalg

Folkeklubben og Andreas Odbjerg er med på plakaten til Thy Rock 2023, som starter billetsalget fredag.

Thy Rock her sat to navne mere på programmet, til festivalen i 2023.

Fredag på bagerens fødselsdag, sætter Thy Rock gang i billetsalget.

Det sker når man er klar med Thy Rock Café i Sparekassen Thy i Thisted og Hurup afdelingerne fra kl. 16 til 18

Thy Rock byder på øl og vand og så tyvstarter man billetsalget også og der er mulighed at betale både med kontanter, ligesom der modtages alle betalingskort (max 5 billetter pr. person), derudover venter 3 navne til at blive offentliggjort, den første kl. 10 og de sidste 2 bliver offentliggjort kl. 16 i Sparekassen Thy Thisted & Hurup.

Derudover vil der være musikalsk underholdning med sangerinde Nadja Broholm og Jesper Bunk i Hurup Afdelingen. I Thisted afdelingen er der DJ på.

Det første af de to navne er:

Folkeklubben

Det er gået stærkt for Folkeklubben de sidste par år. Det brede gennembrud kom med hits som ’Fedterøv’, Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og albummet ’Sort Tulipan’. Blot to år efter kom opfølgeren ”Børn af den tabte tid”, der strøg direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten og sendte klubben forbi en udsolgt KB Hallen, Marstal Havn, Plænen i Tivoli og videre til et hav af koncerter landet over.

Vinteren 22/23 bruges i pladestudiet. Så når Folkeklubben rammer sommerscenerne 2023 er det med et nyt og længeventet 6. studiealbum i ryggen.

På spørgsmålet ’hvem er Folkeklubben i år 2023?´, svarer de: ’Vi er mere end en klub. Glæd jer, det gør vi.`

Folkeklubben er

Kjartan Arngrim, vokal og guitar
Rasmus Dall, guitar
Rasmus Jusjong, trommer

LÆS OGSÅ: Der bliver fut i fejemøjet ved Thy Rock med en picnic på Kastellet

 

Du kan også opleve Andreas Odbjerg

Udsolgte koncerter, hitparader og Danmarks mest spillede nummer. Andreas Odbjerg har for alvor sat sig stålfast på den danske musikscene

Andreas Odbjerg er en kunstner, som befinder sig lige på kanten med sine politiske tilråb, sine nærværende liveperformances og sin humor.

2021 blev for alvor året, hvor Andreas Odbjerg sang sig ind i danskernes hjerter og historiebøgerne med ”i morgen er der også en dag”. En sang, der har sat sig i danskernes livshistorier.

Andreas Odbjerg kommer til Thy Rock med sine bedste venner og en hitparade, der indebærer storhits som “hjem fra fabrikken”, ”føler mig selv 100”, ”velkommen tilbage”, ”i morgen er der også en dag”, ”STOR MAND” og en lang række nye numre der vil vælte publikum bagover.

 

Thy Rock glæder sig til at se jer til Thy Rock Café.

 

Lignende artikler

Back to top button