FestivalnytLine-up

Der bliver fut i fejemøjet ved Thy Rock med en picnic på Kastellet

Magtens Korridorer og Rasmus Bjerg tilslutter sig plakaten til Thy Rock 2023, som også indeholder Lukas Graham, TV-2, Anders Blichfeldt, MD-Duo og Die Herren.

Thy Rock har tilføjet to navne mere til 2023 plakaten. Her er tale om et af dansk rock helt store, nemlig Magtens Korridorer.

Ud over Johan Olsen og venner er det også muligt at synge med på en af fortidens folkekære og dansktoppens ukronede konge, John Mogensen.

John Mogensen døde i 1977, men hans musik sætter fortsat gang i dansegulv og festpladser over hele landet, takket være Rasmus Bjerg, som JOHN.

Ud over Magtens Korridorer og Rasmus Bjerg kan man også opleve Lukas Graham, TV-2, Anders Blichfeldt, MD-Duo og Die Herren til Thy Rock 2023.

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet “Friværdig”, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som “Magtdemonstration” og “Dansk rocks nye magthavere”. Siden er der udgivet en række albums, der hver har leveret gedigne hits til det nu imponerende bagkatalog. Sidste års anmelderroste album “Club Promise” er sidste skud på stammen med bl.a. sangene “Ensom Stjerne”, “Månelys i Rav” og “Kældermorgen”.

Magtens Korridorer er:

  • Johan Olsen, sang
  • Niklas Schneidermann, guitar
  • Rasmus Kern, Guitar og keyboards
  • Terkel Møhl, bas
  • Anders Ramhede, trommer

Læs også: Første fem navne er klar til Thy Rock

Rasmus Bjerg “JOHN”

Genoplev nogle af John Mogensens bedste evergreens, når Rasmus Bjerg, i rollen som den folkekære sanger, fylder scenen med folkelig musik og festlig stemning.

Rasmus Bjerg spiller sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske band.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående, ikke mindst i de danske hjerter og “Det bliver en folkefest for hele familien,” lover Rasmus Bjerg ” Det skal ikke være så pænt og fornemt, men ægte og uforudsigeligt, ligesom John ville have det.

”Vi håber John Mogensens fans og andre vil dukke op til den musik, der efterhånden har glædet generationer og du skal lede længe efter en, som ikke kan synge bare lidt med på Der er noget galt i Danmark eller Fut i fejemøjet.

Du skal også lede længe efter én som synger og gengiver John Mogensens sange så godt som Rasmus Bjerg og bandet, så glæd jer.

 

Lignende artikler

Back to top button