Festivalnyt

SYD FOR SOLEN er tilbage i 2023

Musikken vender tilbage til Søndermarken, når SYD FOR SOLEN den 8., 9. og 10. juni 2023 inviterer til tre koncertdage med hver sit line-up.

I sommer havde smash!bang!pow! fornøjelsen af at invitere til SYD FOR SOLEN for allerførste gang – en festival midt i byen, på et af Frederiksbergs smukkeste grønne områder og med et musikalsk line-up af international klasse. Hver dag havde sit eget hovednavn samt en perlerække af mellemstore og up-coming udenlandske og danske artister. Her fortæller arrangørerne lidt om, hvad man kan forvente sig af musikprogrammet og festivalen til sommer:

Bag SYD FOR SOLEN står det erfarne musikagentur smash!bang!pow!, der i snart 15 år har arrangeret koncerter med både danske og internationale artister.

”Vi glæder os helt vildt til endnu engang at byde en masse musikglade mennesker tilbage til Søndermarken. Vi står på spring for meget snart at løfte sløret for, hvilke navne der kommer på plakaten, og jeg tør godt love, at der ligesom sidste år er valgt fra absolut øverste hylde. Vi fortsætter programformatet, hvor hver dag har sin egen stil og stemning, med et overordnet hovednavn og en perlerække af mellemstore og up-coming navne, der på den ene eller anden komplementerer hovednavnet – musikalsk, stemningsmæssigt eller for eksempel med fælles afsæt i live-energien. Hver dag er der noget man kender, og noget nyt som man kan udforske for måske allerførste gang. Så man kan som musikelsker føle sig godt forkælet for en dag,” fortæller programansvarlig på SYD FOR SOLEN og senior promoter på smash!bang!pow! Xenia Grigat.

Nikolaj Thorenfeldt, som er administrerende direktør i smash!bang!pow! supplerer: ”Det var en kæmpe fornøjelse at arrangere SYD FOR SOLEN i sommers – artisterne, medierne og ikke mindst publikum meldte virkelig positivt tilbage og det bekræfter os i, at der er god plads til en byfestival som SYD FOR SOLEN. Konceptet er enkelt; Tre dages koncert, stemning og fællesskab i hjertet af byen. Hver dag sit line-up og musik, mennesker, mad og momenter af international klasse. Lige til at gå til – og cykle hjem fra igen, og skabt til at nyde i rigtigt godt selskab, én dag ad gangen og op til tre dage i træk. Det glæder vi os meget til at gøre igen”.

 

OM SYD FOR SOLEN

SYD FOR SOLEN er tre unikke dage med festivalstemning i Søndermarken på Frederiksberg. Hver dag har sit særpræg med et hovednavn i front bakket op af et spændende line-up, bestående af både store og up-coming artister fra ind- og udland.

SYD FOR SOLEN fandt sted for allerførste gang i juni 2022 med Liam Gallagher, The National og Jungle som hovednavne.

Vi ses til SYD FOR SOLEN – Musik i Søndermarken den 8., 9. og 10. juni 2023.

Pressemeddelelse fra SYD FOR SOLEN.

Lignende artikler

Back to top button