Festivalnyt

Festival Nyt er på gaden som magasin

Et helt nyt magasin kun med fokus på Danmarks festivaler. Vi har samlet det bedste fra festival året 2022 til jer her.

Vi er helt vildt stolte og meget glade over, vi nu kan fortælle, at Festival Nyt endelig er kommet på gaden som et trykt magasin.

I løbet af uge 42, vil det blive distribueret rundt i landet, så du kan finde din udgave ganske gratis.

Festival Nyt er Danmarks nye magasin med fokus på Danmarks festivaler.

Magasinet bringer eksklusive billeder, reportager og artikler om festivalernes koncerter, gæster og organisationerne bag festivalerne samt portrætter af kunstnerne og de ildsjæle, der gør festivalerne mulige.

I det første nummer kan du læse om:

Drew Sycamore som i 2022 været at finde på mange af Danmarks store scener. Det er slet ikke så tosset for en pige fra Himmerland, hvis første skridt i musikbranchen blev taget lige inden coronavirussen lukkede ned for livemusikken.

Poul Krebs som har spillet sin sidste festivalkoncert. Vi har taget en snak med ham om grunden, festivalernes betydning for ham og om, hvad han skal nu.

Dansk Live som er interesseorganisation for festivaler og spillesteder. Esben Mercher, som er sekretariatsformand for Dansk Live, er fortrøstningsfuld, når man spørg ham om fremtiden, så er det ikke nogen nem opgave, der venter forude.

Stemningsrapporter fra Jelling Musikfestival, Skive Festival, Nibe Festival, Smukfest og Old School Rockin’ Blues festival.

Vi kan også løfte sløret for et helt nyt samarbejde mellem CoolUnite og Aairport Festival.

Det er planen at Festival Nyt som magasin skal udkomme tre gange årligt og det er planen at det vokser til dobbelt størrelse (i antal af sider og oplag) til næste udgave i marts 2023.

Læs magasinet online.

Kan du slet ikke vente på at få dig eksemplar af det nye magasin, så kan du læse det online her og nu, du skal bare klikke på billedet her under.

Omvendt vil du gerne have magasinet sendt hjem til dig, kan vi også klare det. Alt du skal er at betale portoen så sender vi det til dig. Hvis du ønsker det skal du bare sende en mail til eddie@festivalnyt.dk, med navn og adresse samt et mobilnummer så er det næsten på vej i posten.

Vi håber i vil tage lige så godt imod magasinet, som vi er glade for det og ønsker jeg god læselyst.

 

Back to top button