FestivalnytGalleriKoncertgalleri

Se billeder fra Jimilian og Djämes Braun på Nibe Festival

Med over 100 koncerter var der nok at se til på dette års Nibe Festival, vi har her samlet et galleri fra Jimilian og Djämes Braun. Hvad var din største oplevelse på Nibe Festival i år.

Nibe Festival er slut for i år, men her får du lige et galleri fra Jimilian og Djämes Braun & Vild Smith som begge spillede på Reservaret fredag.

Djämes Braun & Vild Smith var første band på programmet fredag og de holdte en kæmpe fest og kunne næsten ikke stoppe igen.

Lige efter Jimilian gik Tessa på den Store Scene og lukkede fredagen med et brag af en fest, se billeder fra den koncert ved at klikke på linket herunder.

Tessa lukkede festen i Skalskoven fredag

En af de største oplevelser var set med vores synspunkt helt klart onsdag aften da Black Eyed Peas gik på Store Scene. Her var vi ikke helt klarover hvad der ville vente os, og vi blev positivt overrasket. En fed koncert der gav det helt rigtige festival følelse, se billeder fra koncerten i linket herunder.

Se også: Black Eyed Peas på Nibe Festival i billeder

 

Det blev vi også over besøget af Sir Tom Jones, som torsdag indtog Skalskoven i Nibe. Den nu 82 årige herre har stadig luft og stemme til at synge alle sine store hit. Se billeder fra koncerten i linket herunder.

Læs også: Tom Jones skabet en skøn stemning i Skalskoven

Lad os nu spørge Dig, hvad var den største oplevelse for Dig ved dette års Nibe Festival.

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk 

Lignende artikler

Back to top button