Line-up

Heartlands 11 første navne er offentliggjort

HEARTLAND: John Fogerty, M.I.A og Trentemøller blandt de første navne

Der er lidt af hvert i Heartlands pose til sommer, og de rangerer bredt fra Rock’n’Roll Hall-of-Fame over Tamilske tigre og dansk electronica.

John Fogerty – Han startede som forsanger i Creedence Clearwater Revival, der bl.a. er kendt for superhittet Fortunate Son, men Fogerty har siden skabt en karriere som rockmusiker ved, blandt andet, at turnere med en lang række supernavne som Bruce Springsteen. Rolling Stone Magazine har kåret ham som nr. 40 på listen over de 100 bedste sangere.

M.I.A. – Tamilsk-engelske Mathangi Arulpragasam brød gennem i 2007 med nummeret Paper Planes, og har siden givet den gas med attitudefyldt rap. Den 46-årige rapper har en fortid blandt de tamilske tigre, og hun lægger ikke skjul på, at hun har problemer med den måde Tamilerne er blevet behandlet i Sri Lanka.

Trentemøller – Anderledes fredelig er danske Trentemøller, der har leveret en lang række egne numre, og en del remixes and andres til stor glæde for de mange fans. Nu får de muligheden for at opleve ham live i de smukke omgivelser ved Egeskov Slot.

Otte andre navne er blevet offentliggjort. De er: Caroline Polachek, Grimes, Benjamin Hav, L’Impératrice, Spellling, Billie Marten, Dopha og Joyce.

Lignende artikler

Back to top button