Festivalnyt

Skive Festival rykker til september

Mens de festivalforhåbningsfulde ser på vaccinationsindsatsen med uro i hjertet arbejder de mange festivaller på at kunne afvikle i 2021. Det kommer til at vise både kreativitet og omstillingsvilje, men vi er sikre på, at der nok skal blive mere fest og musik i 2021 end sidste år.

Det er de også hos Skive Festival, hvor man netop har annonceret, at festivalen flytter tre måneder og dermed skal afholdes i september.

“Vi vil så gerne se jer på Strandtangen, men som verden er nu, er vi sikre på det ikke kan lade sig gøre i Juni. Derfor flytter vi årets festival 3 mdr. og krydser fingre for at det er Sundhedsmæssigt forsvarlig. Program og Info følger snarest.”

Sådan lyder meldingen fra arrangørerne på Skive Festivalens hjemmeside, og med den forlængede frist, og de 900.000 ekstra vaccinationer, der lander her i landet, ser det altså ud til, at der bliver fuld gang i festen i Skive til som… efteråret.

Og selvom det altså betyder håb forude, så understreger arrangørerne, at det naturligvis er afhængigt af, at det kan afvikles sundhedsmæssigt forsvarligt.

Så allerede nu kan du gå ind til chefen og bede om at få rykket sommerferien et par måneder.

Lignende artikler

Back to top button