Line-up

Heartland: Beck, Brian Wilson og ni andre

Heartland sætter trumf på programmet med superstjernerne Beck, og Beach Boys-frontmanden, Brian Wilson, blandt de 11 navne, der blev offentliggjort onsdag.

Beck – Med singlen “Loser” brød Beck Hansen igennem i midten af 90erne, og han har formået både at holde sig aktuel og forny sig. Beck er en habil livekunstner og den knap 50-årige californier har givet mange succesfulde koncerter i Danmark. Med Egeskov Slot i baggrunden, er der lagt op til en skøn aften.

Brian Wilson – The Beach Boys står bag nogle af musikhistoriens største ørehængere, og Brian Wilson har også haft stor succes med sit solo-liv. Wilson garanterer en lang række 

Annika Aakjær – Som sangskriver har Annika Aakjær vundet indpas i det danske musikliv, og på Heartland får du nu muligheden for at opleve hende, i hendes “naturlige” omgivelser. Annika er nemlig føjet til “Acoustic Performances”, så der er bare stemme og guitar.

Femi Kuti, Cat Power, The Avalanches, L’Imperatrice, Spleen United og Hugorm, mens José González, og Claus Hempler også leverer akustiske optrædener.

Lignende artikler

Back to top button