Koncerter

Stig Rossen er klar til jul i Viborg

Glæd dig til en fantastisk julekoncert, når Stig Rossen, Jasmin Gabay og et stort hold af musikere gæster Tinghallen fredag 20. december.

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 25. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land.

-Det er efterhånden en tradition at Stig Rossen gæster Viborg med sit store juleshow – og i år er ingen undtagelse. Med de nye rammer i Tinghallen, det nye lydanlæg og det nye lys, sikrer vi at oplevelsen bliver endnu bedre end tidligere, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

På årets turnéplan er både intime kirkekoncerter med pianist og trio, ligesom der selvfølgelig også er en lang række af de større julekoncerter med kapelmester Thomas Jaque i spidsen for det altid velspillende orkester og det altid velklingende julekor.

Julekoncerterne er en harmoni af tradition og fornyelse. Traditionen tro præsenteres en gæstesolist og igen i år er valget faldet på et af de nyere talenter på den danske musikscene. Vi kender Jasmin Gabays smittende humør og energi fra DR’s Den store bagedyst 2018 og hendes

smukke stemme fra Dansk Melodi Grand Prix 2019, hvor hun deltog med den latininspirerede ”Kiss Like This”. Som korsanger har Jasmin optrådt med bl.a. Mariah Carey i Sverige og herhjemme på Careys juleturné i 2018. Hun har været fast korsanger for Patrick Dorgan og var i 2017 med i Kiev til Eurovison som stærk backing for Anja Nissen. Der er god grund til at glæde sig til at opleve vidunderlige Jasmin Gabay live, når hun lyser scenen op som gæstesolist ved årets julekoncert.

 

Der er stadig billetter til koncerten som kan købes på www.tinghallen.dk

Lignende artikler

Back to top button