FestivalnytKoncertgalleri

D-A-D sendte Tinghallen på sommerferie

40 år og stadig ”Uuuudemærket” D-A-D tog sig godt af den totalt udsolgte Tinghallen i Viborg torsdag aften.

Ja som der står på deres tur t-shirts ”On Tour Since 1984” så har Danmarks måske største rock band 40 års jubilæum i år og det bliver fejret med en kæmp tour plan for hele året med 45 koncerter i hele Europa, samt et nyt album til efteråret.

Det hele begyndte på Nationalmuset med en historisk koncert i forbindelse med udstillingen og netop D-A-D og deres historie. Dammarksdelen slutter den 1. november i Royal Arena, med en kæmpe jubilæumskoncert, som ligesom torsdagens koncert er udsolgt.

For torsdag aften var det tid til at sende Tinghallen i Viborg på sommerferie og hvad kan man gøre det bedrer med end en udsolgt D-A-D koncert.

De fire rockikoner, som man nok kan beskrive dem var i topform og der var en super kontakt mellem bandet og publikum som også resulteret i en fed stemning og som vores udsendte beskrev det, ”En af de bedste D-A-D koncerter han havde oplevet” og det siger ikke så lidt.

Dermed gik Tinghallen i Viborg på sommerferie, det kan man derimod ikke sige om D-A-D som i aften spiller i Malling, i morgen til Thy Rock i Thisted. Inden de på næste lørdag besøger Nibe Festival.

-Se billeder i toppen her.

Foto: Torben Adsersen.

Foto: Torben Adsersen og Tommy Hansen.

Lignende artikler

Back to top button