Koncerter

Motor Mille vil få Herning til at snøre danseskoene

Det bliver med musik for fuld udblæsning, sjov og ballade, når Motor Mille tager sit band med på scenen i MCH Herning Kongrescenter 6. september 2020.

Hun er frygtløs, fuld af mod og altid klar på en udfordring. De fleste kender Motor Mille fra cirkusarenaen og tv-skærmen, hvor pigen med de lange fletninger og hang til hurtige biler blandt andet tester nye maskiner og tager på togt med børnebanden. I MCH Herning Kongrescenter bliver det musikken og dansen, der kommer i centrum, når Ramasjang-stjernen igen giver koncert 6. september 2020. Tilbage i 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit helt eget band, og nu er det blevet tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene.

 

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik og dans. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god oplevelse – uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej. Ifølge Motor Mille selv egner showet sig til alle mellem 1 og 99 år, så både børn og bedstemødre kan glæde sig til at grine, danse og fjolle, når Motor Mille står klar med sit band til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år.

 

Motor Mille kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 6. september 2020. Billetter kan købes på mch.dk.

Messecenter Herning

Lignende artikler

Back to top button