Koncerter

FED FREDAG 2020: Tivoli Friheden klar med de første navne

Nu afslører Tivoli Friheden de første navne til sommerkoncerterne Fed Fredag i 2020. Navne, der med garanti vil bidrage med fest og højt humør. Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge og Malurt indtager nemlig Tivoli Friheden med deres eksplosive og nostalgiske hitparader.

På den anden side af vintermørket venter et brag af en sommer, når Tivoli Friheden lader en række artister og bands fylde parken med god musik. Publikum kan glæde sig til endnu flere koncerter under parkens smukke bøgetræer i 2020, når hele 22 Fed Fredag-koncerter slår tonen an. Sidste år slog Tivoli Friheden rekord, da hele 175.000 besøgende dansede og sang sig igennem deres sommeraftener til Fed Fredag.

De første navne er på plads

Alphabeat, Carpark North, Danser med Drenge og Malurt spiller altså op, når Fed Fredag-koncerterne løber af stablen til næste år.

Fredag den 29. maj 2020 indtager Alphabeat scenen. Med comebackhittet ”Shadows” og deres nyeste album ”Don’t Know What’s Cool Anymore’ har de seks popglade jyder fundet vejen til poptronen igen, efter de i foråret 2018 vendte tilbage efter seks års pause. Nu bringer de altså utallige hits til live igen på scenen i Tivoli Friheden – nye som gamle.

I 2013, samme år som Alphabeat søgte væk fra rampelyset, fik Carpark North deres gennembrud med mega-hittet ”Transparent and Glasslike”. De er Danmarks ubetinget største electro-rock band, og den 17. juli ryster de bladene af bøgetræerne med deres stadion-rock, uforgængelige guitar riffs og melodiøse ballader.

Den 19. juni er det Danser med Drenge, der går på scenen. I 25 år har de leveret medrivende koncertoplevelser med deres repertoire af iørefaldende pophits som ”Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig”, ”Grib Chancen” og ”Er der Nogen I Himlen?”. Med et bagkatalog af ørehængere bliver der 100% sing-a-long garanti.

Det legendariske danske rockband Malurt svinger også forbi Tivoli Friheden. Det sker den 10. juli med et sveddryppende rockshow, som man, rockelsker eller ej, har grund til at glæde sig til. 2020 bliver rockbandets sidste runde i manegen – så vil man nå Malurt, er det sidste chance.

Fed Fredag-programmet skal være et program, der samler os på tværs. Det skal være et program, der præsenterer os for alsidig musik, og et program, der forkæler os med den musik, vi bedst kan lide. Når solen igen står højt på himlen, skal vi være klar med et program, der favner bredt og præsenterer musik i alle mulige genrer. Vi er godt i gang – så vi glæder os bare til at kunne løfte sløret for endnu flere dygtige musikere”, siger direktør i Tivoli Friheden Henrik Ragborg Olesen.

Allerede nu kan man købe adgang til sommerens Fed Fredag-koncerter her: www.friheden.dk

Lignende artikler

Back to top button