Koncerter

Kultbandet The Boomtown Rats -spiller Tinghallen i 2020

The Boomtown Rats med karismatiske Bob Geldof i spidsen, kan opleves i Tinghallen Viborg, når bandet tager på Europatourné i oktober 2020. Bandet spiller 2 koncerter i Danmark – i Viborg og i København.

 -Bandet er super kult, og med Bob Geldof i front sikrer bandet altid en helt eminent liveperformance, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Gruppen blev dannet af forsanger Bob Geldof i 1975 i Irland, men allerede året efter flyttede de til London og blev en del af den begyndende new wave-retning. De slog igennem i 1978 med singlen “Like Clockwork” og albummet ”A Tonic for the Troops”.

Deres mest kendte sang er “I Don’t Like Mondays” fra 1979, som en kommentar til forbrydelsen begået af Brenda Ann Spencer samme år.

I 1982 spillede Bob Geldof hovedrollen som Pink i Pink Floyds The Wall, og i midten af 1980’erne stod han i spidsen for velgørenhedsbandet Band Aid, som især er kendt for singlen ”Do They Know It’s Christmas?”.

-Bob Geldof er super cool og foruden sin rolle som frontfigur for Boomtown Rats, har han også stået i spidsen for de kendte Live 8 koncerter sammen med Bono fra U2, fortæller Claus Donslund.

Sammen med Garry Roberts, Pete Briquette og Simon Crowe er bandet klar til at give publikum en oplevelse de aldrig glemmer, når bandet giver koncert i Tinghallen Viborg lørdag 31. oktober 2020.

 

Billetsalget til koncerten starter i dag onsdag 20. november kl. 10.00 på www.tinghallen.dk.

Lignende artikler

Back to top button