Koncerter

Oplev Tina Dickow solo denne weekend i Viborg

Masser af gæster har allerede sikret sig billet til koncerten med Tina Dickow i Vibocold Arena i den kommende weekend – og det er der også god grund til. Den populære sangskriver er nemlig i topform og får masser af gode anmeldelser på hendes igangværende tourné.

 Tina Dickows første store danske soloturné i slutningen af 2017 blev en ren triumf, og aften efter aften tryllebandt hun publikum på totalt udsolgte spillesteder med sine sange og sine historier fra en lang karriere.

Nu er Tina Dickow igen på landevejen – og sætter altså kursen mod Viborg, når hun gæster Vibocold Arena fredag 11. oktober. Det er ikke lang tid siden Tina Dickow sidst besøgte Viborg, hvor hun gav koncert til Fyrfest i slutningen af august måned – og nu kan man altså opleve den populære sangskriver igen. Denne gang helt alene på scenen.

-Tina Dickow er en fantastisk sangskriver og performer – hun er utrolig nærværende når hun står helt alene med sin guitar på scenen, fortæller direktør i Tinghallen Claus Donslund.

Anmelderne var også begejstrede, og Aarhus Stiftstidende gav under overskriften “Tæl Til 6 stjerner” bl.a. koncerten følgende ord med på vejen:

“Hun er en aldeles fremragende formidler. Meget naturlig, jordbunden og nærværende og vældig kompetent til at binde de enkelte numre sammen med relevante betragtninger og holdninger, der bærer præg af stor indsigt og interessante refleksioner. Kloge ord, der maner til eftertanke. Det ledsages alt sammen af en skøn humor, der både er underfundig, skæv, underspillet, jysk og med masser af selvironi. Pragtfuldt. Hvem sagde Hausgaard?”

Billetter til koncerten kan købes på www.tinghallen.dk

Lignende artikler

Back to top button