Koncerter

Frisk luft og store naturoplevelser i efterårsferien i Holstebro

De storslåede kontraster i den vestjyske natur møder dig med særlige og uspolerede oplevelser – og efterårsferien er ingen undtagelse. Den rå og utæmmede natur ved Holstebro, mellem Vesterhavet og Limfjorden, venter på dig med uforglemmelige naturoplevelser.

Masser af frisk luft og plads i de uendelige horisonter af klitlandskab og Vesterhavets brusende bølger. Det får du med den guidede 11 km lange vandretur på Husby Klitplantage Ruten. Her fortæller naturvejlederen historier om naturen på den certificerede rute onsdag den 16. oktober, hvor du er garanteret storslåede udsigter og røde kinder. Det koster 245 kr. at deltage. Prisen inkluderer en lækker frokost.

 

Du har også chancen for at dykke ned i Danmarks bedste skatkammer, bogstaveligt talt. Tag med på østerssafari ved Limfjorden tirsdag den 15. oktober. Det er en kulinarisk oplevelse i særklasse for de kvalitetsbevidste. De friske delikatesser hentes fra fjordbunden og tilberedes over grill og nydes med champagne. Det koster 300 kr. at deltage i en østerssfari.

 

– Vi udvider turistsæsonen med oplevelsesprodukter, da naturen er skabt til store oplevelser hele året rundt. I efterårsferien får man en særlig naturoplevelser med både ro, plads og frisk luft’, siger Susanne Toftegaard Hansen, der er erhvervs- og turismechef i Holstebro Kommune.

 

Du kan booke billet til begge oplevelser på VisitHolstebros hjemmeside.

 

Verdensberømt kunst og kultur i Holstebro

De tilrejsende kunstinteresserede bliver ikke snydt for en kulturoplevelse i særklasse i efterårsferien. Onsdag den 16. oktober kl. 11.00 kan gæster og andre med interesse for kunst og kultur komme med på en gratis byvandring til de populære kunstværker i Holstebro. Turen starter ved Alberto Giacomettis “Kvinde på Kærre” ved Det Gamle Rådhus. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

 

– I sommerperioden har vi set en stigning på deltagerantallet i vores gratis byvandringer til kunsten i Holstebro by, og nu har vi arrangeret, at mange af vores efterårsferie-gæster også har mulighed for at komme med på en kunstoplevelse ud over det sædvanlige. Vores guide står klar med en berigende fortælling om byens historie, kunstværker og kultur, siger Susanne Toftegaard Hansen.

 

Gæster i området kan også opleve kulturelle oplevelser i efterårsferien hos Frilandsmuseet Hjerl Hede, herregården Nørre Vosborg, Strandingsmuseum St. George og VW & Retro Museum – samt mange andre kulturinstitutioner. Lørdag den 12. oktober genåbner Holstebro Museum med helt nye udstillinger efter en stor ombygning. På museet får du danmarkshistorie fortalt på vestjysk.

 

Find din kulturelle oplevelse i efterårsferien på visitholstebro.dk

Lignende artikler

Back to top button