Koncerter

Sensommertur i Moesgård Skoven

Tag med på en skøn travetur og få røde kinder og masser af spændende fortællinger om kulturhistorien og naturen netop nu i sensommeren.

Søndag 25. august kl. 13.00-16.00 vil naturvejleder Ole Sørensen, Moesgaard Museum, være guide på en dejlig sensommertur med fortælling i Moesgård Skoven.

Den smukke skov ved Moesgaard Museum vil være ramme om dagens tur, hvor deltagerne kommer på opdagelse og forundres over naturens mangfoldighed. Turen vil også byde på spændende kulturhistoriske fortællinger, når den både kommer forbi den betagende herregård Moesgård og den idylliske Skovmølle.

Fortidsminder og fuglefløjt

På turen videre langs Giber Å og ud mod Moesgård Strand ved Nordre Strandmark ses smukke gamle herregårdsdiger og mange andre interessante fortidsminder, som ligger gemt og måske overset i Moesgård Skoven. Ude ved stranden kan man nyde den smukke udsigt ud over Aarhusbugten. På tilbagevejen ad Løkpaatsvej går turen forbi andre fortidsminder i form af højryggede agre og gravrøser, der vidner om menneskets brug af området op gennem tiden.

Kaffe på museet

Efter den godt 4 km. lange gåtur i roligt tempo, frisk luft og spændende fortælling er der kaffebord på Moesgaard Museum med kaffe/te ad libitum, en kage samt en bolle med ost og marmelade.

Køb billet på Moesgaard Museums webshop senest onsdag 22. august.
https://shop.moesgaardmuseum.dk/events/sensommertur-i-moesgaard-skoven

Pris: 150 kr.

Mødested og varighed:
På tagterrassen ved cafeen.
Traveturen kl. 13-15.15
Kaffe kl. 15.15-16.00

Husk:
Praktisk fodtøj/vandrestøvler og beklædning og evt. en kikkert.

Formidler:
Naturvejleder og museumsformidler Ole Sørensen, Moesgaard Museum.

Lignende artikler

Back to top button