Koncerter

Travl uge på kunstmuseet

Der er både cykeltur til kunsten, omvisning i udstilling og sommerkoncert på programmet

Næste uge bliver travl på Holstebro Kunstmuseum, der byder på hele tre arrangementer. Cykeltur, omvisning og sommerkoncert med Ensemble MidtVest.

Tirsdag den 20. august kl. 19 kan man komme med kunstformidler Peter Haarby på sæsonens sidste cykeltur til kunsten i Holstebro. Den starter på forpladsen foran museerne på Museumsvej og går bl.a. forbi Banegården, Nørrelandskirken og Tobaksarbejderens drøm for at slutte ved Det gamle Rådhus i Nørregade, hvor man måske kan få et glimt at Alberto Giacomettis ’Kvinde på kærre’.

Onsdag den 21. august kl. 14 er Peter Haarby igen i gang. Denne gang kan man komme på en omvisning i museets aktuelle udstilling ’Dea Trier Mørch – ind i verden’. Dea Trier Mørch startede som billedkunstner bl.a. i kunstnerkollektivet Røde Mor, men blev først for alvor folkeeje, da hun i 1976 udgav romanen ’Vinterbørn’, som hun illustrerede med linoleumssnit.

Og endelig kan man onsdag aften kl. 19.30 komme til koncert på museet. Her indleder Ensemble MidtVest den nye sæson med en sprudlende sommersalon: En perfekt blanding af værker af Mozart og Haydn stillet sammen med det 20. århundredes ungarske mestre Kodály, Ligeti, Farkas og Veress, der alle har fundet inspiration i enten de traditionelle folkelige toner eller den tidlige klassiske selskabsmusik.

Lignende artikler

Back to top button