AnmeldelseKoncerter

En vild energiudladning, dog ikke Ude af kontrol

Lørdag aften var der fest på Skråen i Aalborg, da Ude af kontrol leverede en koncert fyldt med eksplosiv musik, uforglemmelige øjeblikke og en vild energi. Læs mere her.

Gårsdagens koncert var intet mindre end en oplevelse af de sjældne. Fra det øjeblik publikum trådte ind i salen, mærkede man spændingen sitre i luften, som om alle vidste, at der ventede noget helt særligt. Det var en aften, hvor energien ikke kun kom fra musikken, men fra hele rummet, der dirrede af forventning.

Opvarmningen blev leveret af Emil Wigan og Jaxstyle, som lagde grunden for en aften med vild energi og god stemning. Wigan fyrede op med sin karakteristiske energi, og man kunne tydeligt mærke, hvordan publikum gradvist blev varmet op. De begyndte at bevæge sig i takt med musikken, og allerede her kunne man se hænderne komme op i vejret. Jaxstyle fulgte op og satte musik på, der virkelig fik gang i dansegulvet. Hans gode beats og pumpende bas fik hele salen til at vibrere, og stemningen var allerede tæt på kogepunktet, da hovednavnet trådte ind på scenen.

Så snart Ude af kontrol trådte ind på scenen, eksploderede stemningen i salen med et brag af jubel. Lysshowet tog øjeblikkeligt til i intensitet, og de sparkede koncerten i gang med et energifyldt nummer, der fik publikum til at gå amok fra første sekund. Hænderne blev kastet op i luften, og folk sang, hoppede og dansede som en stor samlet enhed.

Midt i koncerten blev energiniveauet skruet endnu højere op, da Alexander Husum sluttede sig til Ude af kontrol på scenen for at hjælpe med at synge et nummer. Da Husum trådte ind, eksploderede salen i jubel, og det føltes, som om publikum blev løftet fra gulvet af den massive energi.

Det hele kulminerede, da “Op Af” begyndte. Denne sang satte gang i et sandt festfyrværkeri. Gnister fløj op fra scenen, og publikum gik fuldstændig amok. Det var som om, alle barriere mellem publikum og artisterne forsvandt, og det hele blev til en stor, levende enhed, drevet af musikken.

Denne koncert var ikke bare en aften med musik – det var en følelse. Følelsen af frihed, af at være sammen med andre mennesker, der alle var opslugt af den samme vilde energi. En aften med god stemning og en hvis uforudselighed. Det var som om, alt kunne ske, og alle kunne mærke det.

Det var en aften, hvor alt gik op i en højere enhed: musikken, publikum, lyset, og ikke mindst de øjeblikke, hvor gæster som Alexander Husum for alvor fik salen til at eksplodere. En koncert, der vil blive husket som mere end bare en optræden – det var en oplevelse af sammensmeltning mellem kunstnere og publikum. Ude af kontrol levede op til deres navn – og ingen i rummet ønskede at det skulle stoppe.

Skrevet af Benjamin Holtebo.

Lignende artikler

Back to top button