AnmeldelseFestivalnytKoncertgalleri

Okay, søndag aften i Vejle Musikteater

Tim Christensen med band gæstede søndag aften Vejle Musikteater. Vi var med og her kan i læse en anmeldelse og se billeder fra koncerten.

Tim Christensen med band gæstede søndag aften Vejle Musikteater, hvor det stod på fejringen af Tims andet solo album Honeyburst. Albummet udkom i 2003, og har altså 20-års jubilæum, hvilket Tim Christensen ønskede at fejre med god grund. Tim kalder selv albummet for hovedværket, og under alle omstændigheder det mest solgte solo album, der solgte til firedobbelt platin.

Det er første gang i 10 år, at Tim Christensen drager på solo turné. Han havde taget Jens Hein med på bas, Anders Stig Møller på keyboard, Jesper Lind på trommer og Lars Skærbæk på bas.

Honeyburst blev spillet fra start til slut i kronologisk rækkefølge, og uden alt for meget snak undervejs, musikken fik lov at tale for sig selv. Sikke et solidt håndværk, hvor energien og tempoet var helt i top specielt i numrene “Whispering At The Top Of My Lungs”, “Isolation Here I Come” og ikke mindst “Don´t Leave Me But Leave Me Alone”.

CD udgaven af Honeyburst indeholder et lidt gemt bonus track “How Far You Go”, som fik lov til at slutte jubilæums fejringen af det ikoniske album. Samtidig nostalgisk at blive mindet om, hvordan man tidligere dyrkede et helt album i detaljer, hvilket er gået meget tabt under nutidens streamning.

Koncerten sluttede ikke med afslutningen af albummet Honeyburst, men Tim Christensen og band fortsætte med numre fra det stærke solo bagkatalog. Koncerten toppede i et inferno af sprød lyd i overgangen fra “Get The Fuck Out Of My Mind” til “Screaming At The Top Of My Lungs”. Her var der fri leg for bandet, og Vejle Musikteater blev mindet om, at alle var inviteret til rock koncert.

Tim Christensen sluttede efter 3 ekstra numre med at konstaterer om det ikke var en OKAY søndag aften – og det må man sige det var på alle måder. Sikke en måde at slutte ugen på.

 

★★★★★☆

 

Sætliste

  1. Surfing the Surface
  2. Lost and Found
  3. Jump the Gun
  4. Whispering at the Top of My Lungs
  5. Lay Down Your Arms
  6. Right Next to the Right One
  7. Isolation Here I Come
  8. No Easy Key
  9. Close the Door
  10. Don’t Leave Me but Leave Me Alone
  11. Tonight I’m Fine
  12. How Far You Go
  13. Love Is a Matter…
  14. Superior
  15. Secrets on Parade
  16. Time Is the Space Between Us
  17. Get the Fuck Out of My Mind
  18. Screaming at the Top of My Lungs

Ekstranumre:

  1. Prime Time
  2. Falling to Pieces
  3. Kings Garden

Foto: Johnny Ekelund Jensen.

Lignende artikler

Back to top button