Koncerter

De Danske Hyrder tager på tour i 2024

De Danske Hyrder bringer hyrdementaliteten til landets fire største byer i 2024

Ovenpå succesen der var gruppens udsolgte 10-års jubilæum på Forbrændingen, kan hyrderne nu opleves live rundt i landet til efteråret 2024.

Der samles i flok når hyrderne kalder til episk fest. Med deres festglade tracks om ungdommen, venskaber, gode tider og drengerøvslivets generelle trummerum i blandt andet Albertslund, har drengene gjort indtryk på den danske ungdom. Der er altid gode vibes og glade dage, når hyrderne fyrer op for festen til deres energiske og sveddryppende liveshows.

Dette var blandt andet at opleve til gruppens udsolgte 10-års jubilæumskoncert, som løb af stablen på Forbrændingen i Albertslund d. 30 september 2023. En aften med hitparader, hvor gruppen vendte tilbage til rødderne og førte fåreflokken til den vildeste fest på stedet, der gav dem en chance tilbage i 2013.

Nu kalder De Danske Hyrder atter på samling, når de drager på tour i efteråret 2024 og besøger landets fire største byer:

“Hvad så folkens, vi tager på tour igen – vi skal ud og mærke energien under samme tag, alle sammen, fire dejlige steder i DK. Vi håber du kommer <3
Kys & kram DDH”.

DDH-fans kan godt glæde sig til aftener i fuld ekstase, når drengene tager deres velkendte hits og nye festlige tracks med sig på scenen. Gruppens katalog er vældigt og består blandt andet af populære fan-favoritter som ”Billige Bajer”, ”15 år”, ”Med Mine Drenge” og ”Jeg Er Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du” og har mere end 80 millioner streams på Spotify alene. Med sig tager de også ny musik, som f.eks. deres seneste singler ”Live All You Can” og ”En Jeg Kan Li’”. De har spillet på alt fra de fleste af landets gymnasier, til de helt store scener på Smukfest, Tinderbox, Nibe- og Jelling Festival, samt i Tivoli. De har også optrådt et utal af gange i VEGA, hvor stemningen ikke har fået for lidt hos de mange fans, der tropper op hver eneste gang.

 

DE DANSKE HYRDER 2024

27. SEPTEMBER – PUMPEHUSET, KØBENHAVN

11. OKTOBER – STUDENTERHUSET, AALBORG

12. OKTOBER – TRAIN, AARHUS

19. OKTOBER – POSTEN, ODENSE

BILLETSALGET STARTER: 30. NOVEMBER KL. 10

BILLETSALG VIA: ALLTHINGSLIVE.DK

Lignende artikler

Back to top button