FestivalnytLine-up

Bellami og Rosenholm Festival er klar igen i 2024

Første band er klar til både Rosenholm Festival, Heder Rytmer og Gram Slot Festival. Det er Bellami, som igen i 2024 er på tour i sommerlandet.

Der kan blive sunget med på Sømand ombord, Køb bananer, Pianomand eller De smukke unge mennesker, når Kim Larsens gamle band Bellami, igen i 2024 er at finde rundt i det ganske land hele sommeren.

Bandet har netop lagt den foreløbige tour plan ud og her kan man se, at de spiller på både Rosenholm Festival, Heder Rytmer og Gram Slot Festival i dagene fra den 30. maj til den 1. juni.

Dermed bliver Bellami første band på plakaten til Heder Rytmer i Silkeborg ligesom de også er det til Rosenholm Festival i Hornslet. Med Bellami’s udmelding se det også ud til der kommer en festival i Sønderjylland, på det smukke Gram Slot. Mere ved vi dog ikke om den lige nu, ud over at Bellami spiller der den 1. juni 2024.

Hede Rytmer i Silkeborg har heller ikke fortalt meget om næste års program endnu, men Bellami spiller i indelukket den 30. maj.

SE OGSÅ: Bellami vækkede Samsø

 

Rosenholm Festival igen i 2024

Flere af de små festivaler har i de sidse år haft det svært, men den lille Rosenholm Festival er klar igen i 2024. På Facebook skriver de.

Kære Venner. I kom, festede og drak øl nok i 2023; derfor er der Rosenholm Festival igen i 2024. Og igen med HELT gratis entré. Tillykke til os alle sammen!

Så skynd jer at sætte et kæmpe kryds 31. maj og 1. juni 2024. Det bliver endnu engang en helt fantastisk festival, hvor vi sørger for godt vejr, kolde øl og god musik, og hvor I sørger for resten. Deal?

Og når vi snakker musik: bookinggruppen er igen i arbejdstøjet if. til at strikke endnu et fantastisk program sammen. Hvem skal vi have på scenerne i 2024?


Det første navne er som sagt Bellami. Det der gør Rosenholm Festival til noget ganske særligt er, at den her gratis.

Festivalen er placeret midt i byen og den kan både høres og ses! Det eneste du selv skal medbringe er dit gode humør, passende påklædning og lidt penge til mad og drikke. Så skal festivalen og de ca. 300 frivillige, nok sørge for resten.

Vi holder naturlig vis øje med de tre festivaler, når der kommer mere om næste års line up.

Vi holder naturligvis også øje med Bellami’s 2024 program, som i også kan se HER.

Lignende artikler

Back to top button