Koncerter

AGF og Ceres Park fejrer 100 år med halvmarathon

I anledning af Ceres Parks 100 års fødselsdag bliver ruten for dette års Bestseller Marathon lagt gennem AGFs hjemmebane.

Ceres Park kan i år fejre 100 års fødselsdag. Men forandringer er på vej. Et storstilet moderniseringsprojekt af området omkring Stadion og Væddeløbsbanen er blevet sat i værk, under navnet “Kongelunden”. Det får konsekvenser for AGFs hjemmebanestadion, der står til at skulle moderniseres.

Først skal “fødselsdagsbarnet” dog fejres, og det sker bl.a. ved, at den årlige BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon kommer til at hylde byens bankende fodboldhjerte.

Det sker den 14. juni, når den årlige løbefest bliver skudt i gang. Ruten er planlagt således, at Ceres Park ligger omkring den 16. kilometer, og løberne får sig virkelig en oplevelse. For ruten løber ikke bare forbi den smukke gamle søjleindgang, men man har simpelthen valgt, at lægge løbebanen i selve Ceres Park ind i ruten, og der vil være masser af fest og fejring, så der forhåbentlig er lidt ekstra energi til de sidste godt fem kilometer til målstregen.

“BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon er et af de løb i Danmark, der passerer flest seværdigheder på ruten. Men nu nøjes vi ikke med at løbe forbi – vi bliver også inviteret med indenfor. Den oplevelse glæder vi os rigtig meget til at dele med vores løbere og samtidigt være med til at fejre de 100 år på behørig vis,” lyder det fra Jeanette Boye Sørensen, eventchef i Aarhus Motion, der arrangerer BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon.

Oveni bliver Ceres Parks bygninger afbildet på den medalje, der gives ud til deltagerne af dettes års halvmarathon.

Lignende artikler

Back to top button