Koncerter

Viborg Svømmehal invitere til jule pool-party

Viborg: Skal du med til årets jule pool party i svømmehallen?

Når bassinerne i Viborg Svømmehal indtages fredag aften, er det til diskolysenes skær og mixerpultens rytmer – for denne aften skydes årets jule pool party i gang.

Det er blevet en fast tradition, at Viborg Svømmehal op til skolernes ferie afholder pool party – en tradition, som samler unge mennesker fra hele byen og oplandet. Arrangementet er ret populært, og det er der flere grunde til, hvis man spørger 12-årig Tobias, som går på Nordre Skole i Viborg. Han fortæller, hvorfor det er noget helt særligt at mødes med kammeraterne til pool party:

´Altså jeg elsker altid at være i svømmehallen, men når der er pool party, er det bare ekstra fedt. Der er masser på min egen alder, ens venner er der, man møder nye, og så er det super fedt at være i svømmehallen om aftenen med DJ, fedt lys, god stemning og sådan …´

Til julefesten på fredag vil der være mulighed for at afprøve sit (måske skjulte) talent til udspringskonkurrencerne fra 3-meter vippen, udfordre balancen på forhindringsbanen eller være med i den altid hektiske vandballonkrig. Er man mere til hygge og snak, er det måske caféen, man vælger evt. i selskab med aftenens pool party menu.

Jule pool party afholdes fredag den 20. december fra kl. 18.30 – 22.00. Billetterne kan købes i forsalg til kr. 85,00 eller kr. 100,00 ved indgangen.

Back to top button