Koncerter

Oplev Holstebros smukkeste lucia-optog

Holstebro Events og en række samarbejdspartnere inviterer igen i år hele byen til Holstebros smukkeste Luciaoptog i og ved storåen omkring Musikteatret. Optoget har mange dimensioner, både til lands til vands og i luften fredag d. 13. december fra kl. 17-18.

Oplev Kano & Pagaj Klubbens flydende karavane af flotte oplyste kajakker, som langsomt vil flyde ned gennem Store åen og ind til Musikteatret Holstebro, hvor de vil ankomme omkring kl. 17:30.

Elever fra Balletskolen vil gå det traditionelle Lucia optog fra Holstebro Kirke og slutte af ved broen ved Musikteateret. Eleverne går fra Kirken kl. 17 og stille bevæger sig igennem gågaden mod musikteateret. Noget helt særlig er at Luciaoptoget vil have oplyste heste fra Snegla Rideklub som følger børnene.

Til slut på turen vil de følge Storåen ved Rhodos, hvor de vil blive mødt af de flotte oplyste kajakker, der vil flyde ned igennem Storåen og til slut ende ved juletræet ved musikteateret, Hvor de vil kredse omkring det.

Før Luciaoptoget ankommer til broen, vil duoen Anders og Maiken synge julen ind med hyggelige julesange. Når Kajakker og børnene nærmer sig broen ved Musikteateret vil det hele slutte af i en stor fælles luciasang.

Både før, under og efter Lucia- arrangementet er gæster, deltagende i optog og samarbejdspartner inviteret til julehygge på River Salon. Julemanden vil også dele slikposer ud til børnene kl. 17:45. Her er der også mulighed for at købe kaffe, gløgg, kakao, æbleskiver, kager og saftevand under hele arrangementet.

Holstebro Events har skabt flere forskellige events i byen, hvor der blandt andet kan nævnes Street Food Festivalen, Øl-Festivalen og Vin-Festivalen på Slagteriet i sommers. Ideskaberen bag Lucia arrangementet er deres formand Kristian Andernsen, som selv udtaler: ”Jeg så noget helt unikt sidste år, da vi gennemførte Lucia optoget i byen og ønskede at gøre det endnu større og bedre i år, så folk ville få en unik aften. Arrangementet er meget folkeligt og en smuk begivenhed for byen, hvor samarbejdet på tværs af forskellige virksomheder og foreninger er en bærende faktor”.

Vi spurgte også ind til Kristians forventninger til hvor mange der deltager i arrangementet: ” Sidste år var der mere end 3000 der deltog i arrangementet og nu hvor det også er kendt af folk fra byen, håber jeg på en ligeså stor opbakning i år, hvis ikke større opbakning. Der er lagt meget arbejde i arrangementet og der er et stort koordineringsarbejde bag, så det glæder jeg mig meget til at se det endelig resultat af.”

Samtidig nævner Kristian også at der er væsentlig flere samarbejdspartner og sponser på arrangementet i år og derfor er der en stor opbakning omkring det og derfor har det også været muligt at lave dette smukke arrangement igen i år.

Han håber samtidig at der bliver så stor opbakning så arrangementet kan være til tiltag som vender tilbage hver eneste år og samtidigt formår hver eneste år at samle hele byen til en smuk og hyggelig aften og samtidig få skabt en helt unik julestemning.

Lignende artikler

Back to top button