FestivalnytKoncerter

Skunk Anansie vender tilbage til Danmark

Det ikoniske britiske rockband Skunk Anansie vender tilbage med ny musik i horisonten, når de gæster Store VEGA søndag den 16. marts 2025.

Skunk Anansie blev dannet i London i 1994 og fangede hurtigt opmærksomheden fra kommende fans med deres unikke blanding af alternativ rock, punk og ikke mindst dub, som afspejledede deres multikulturelle baggrund.

Gruppen er blandt andet kendt og elsket for deres ligefremme tekster, som ofte berører samfundsrelevante og politiske temaer og for deres frontkvinde Skin og hendes frigjorte queernes og status som modeikon. Skunk Anansie gik hurtigt fra at være et af deres tids mest omtalte bands til at blive et af deres generations vigtigstebands og en decideret global succes.

Med en række anmelderroste album i bagagen – inklusivt Paranoid & SunburntStooshPost Orgasmic Chill og 25LIVE@25 – og ikke mindst hitsingler som ”Hedonism (Just Because You Feel Good)”, ”Selling Jesus”, ”Twisted (Everyday Hurts)” og ”Weak”, har Skunk Anansie solgt millioner af plader verden over og optrådt som hovednavn på Glastonbury i 1999. Efter en pause i starten af 00’erne, vendte bandet tilbage i 2009, og siden har de været ustoppelige både på udgivelses- og live-fronten.

Skunk Anansie udgav i 2022 de to singler “Piggy” og ”This Means War”, og samme år gav de deres seneste danske koncert i DR’s Koncerthus, som modtog hele 5 ud af 6 stjerner i GAFFA.

Når de i 2025 vender tilbage, vil det være mere end 30 år siden deres allerførste optræden og med ny musik undervejs.

Billetsalget til koncerten i VEGA starter fredag den 25. oktober klokken 10.00 via Ticketmaster.

Lignende artikler

Se også
Close
Back to top button