Koncerter

Tur-retur til “Music City” med Nate Smith i VEGA

Den 11. marts kan du opleve Nate Smiths kraftfulde tenor-vokal fylde Lille VEGA med smukke melankolske country-toner.

Nate Smith startede sin musikalske rejse for få år siden, og han har allerede katapulterede sig op på den amerikanske country-stjernehimmel med 1.6 milliarder streams og en stor håndfuld guld og platinplader.

Han udgav i år sit tredje studiealbum med titlen California Gold, der modtog roser fra anmelderne for dets eklektiske sammenblanding af traditionelle country-fortællinger og rock-elementer hentet fra tidlige 2000 bands som Lifehouse, The Calling, Hinder og The Goo Go Dolls. Musikmagasinet Country Swag skrev bl.a.:

“While Nate Smith dabbles in new sounds throughout his sophomore album, his voice and style find him at home in whatever he does, and California Gold is truly Nashville gold.”

Siden han slog sig ned i Nashville og tog de første spæde akkorder på guitaren er hans popularitet steget massivt, og han har med sange som den platin-certificerede country-banger “Whiskey On You” fået millioner af fans verden over.

Singlen blev fulgt op af endnu en ørefængende mesterlig komposition i form af nummeret “World On Fire”. Den nåede førstepladsen på den amerikanske countryradio-hitliste i december og forblev på toppen af hitlisten ti uger i træk.

Nate Smith skriver personlige sange om det levede liv, på godt og ondt. Han sammenblander en potent musikalsk eliksir af soul, rock’n’roll og country og binder det hele smukt sammen med sin karakteristiske vokal, der kan bløde det mest dybfrosne hjerte op.

Han lærte at spille guitar som 13-årig, og Garth Brooks, Elvis Presley og Bob Seger var blandt dem, der inspirerede hans kraftfulde, indre vokal, mens Michael Jackson fik ham til at længes efter rampelyset, og Nirvana gav hans lyd en skarp kant.

I 2018 mistede Smith alt, hvad han ejede, i den ødelæggende skovbrand, der hærgede Paradise i Californien. Han kæmpede for at klare til dagen og vejen og vendte tilbage til musikken i håb om, at den ville hjælpe med at trøste ham selv og andre. Den 11. marts står han på scenen i Lille VEGA.

Fakta om koncerten:
Nate Smith (US)
Tirsdag 11. marts kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 360 kr. + gebyr.
Billetsalget starter fredag den 18. oktober kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster.

Lignende artikler

Back to top button