FestivalnytGalleriKoncertgalleri

Suspekt fik Skovdalen til at danse

Skovdalen blev revet op med roden da Suspekt lukkede Skovrock-sæson 2024. Læs mere her og se billederne.

Den lille skov midt i Aalborg kogte i går af ren og skær eufori. Der var mennesker, musik og magi i en stor smeltedigel, som under den der særligt milde sensommersol lige fik et ekstra gear at gøre godt med. Suspekt var landet i byen, og de var kommet til Aalborg for at lukke “Skovrock-sæson 2024” med et brag. Et fucking stort og festlig brag.

Suspekt havde taget deres gode ven Emil Lange med som support. Det skuffede bestemt ikke. Fra Emil Lange gik på til han gik af var der max 20 sekunder hvor man sådan rigtigt lige kunne hvile fødderne. Han kastede nemlig den ene sang efter den anden efter publikum – og lysten til at feste voksede ligefrem proportionelt med minutterne. Han er en fest.

 

 

Suspekts målgruppe er blandet og stor, for de er jo en gruppe, som man har kunne finde på hitlisterne siden starten af 2000, så da Emil Lange gik på kunne man hos nogle af de lidt ældre se et lille spørgsmålstegn i panden på dem… Det fede var, at da han havde spillet de første par sange, så stod 40-plusserne pludselig også og kastede håndtegn og hoppede i takt til beatet.

Emil Lange går af og vi får en pause til at hente drinks eller gå på toilet. Imens gæsterne får gjort hvad de skal, kan man lidt efter lidt se et vildt set-up tage form på scenen. Suspekt er kommet for at gå all in, og de har taget de helt store skærme med. Skoven er den perfekte kulisse! Efter en velfortjent pause til stængerne post Emil Lange, rammer suspekt scenen med stormstyrke! De starter stort og slutter lige så stort. Uanset om det er nye eller gamle sange de spiller, kan man mærke på både sidemand og sig selv, at det her skal nok blive fedt. Allerede som deres anden sang har Suspekt deres “Kinky Fætter” på setlisten, og jeg tænker, at folk rundt omkring parken tror der er sprunget en bombe. Det var næsten også det, der skete. Alt var en fest i det øjeblik. Alle hørte sammen lige der i Skovdalen, hvor fællessang blev til folkefest. Lige pludselig står man med armen over skulderen på sidemanden, som man ikke rigtigt kender, og skråler med i kor. Det var en sindssygt stemningsfyldt aften – og den bedste afslutning på en god sæson 2024 Skovrock. Tak for i år. Du gik glip af noget, hvis du ikke var der

Tekst: Malthe Møller Søe
Foto: Tommy Hansen.

Lignende artikler

Back to top button