FestivalnytGalleri

Galleri: Immense Festival

Festivalen Immense åbnede i går porten til en verden af tunge, elektroniske rytmer, neonfarver, laserlys og god stemning.

Det er fjerde gang den århusianske festival Immense Festival afholdes, og igen foregår det under Ringgadebroen, der forbinder byens nordlige og sydlige del henover et virvar af togskinner.

Festivalen byder på to dage med techno, trance og chill out, som akkompagneres af fede lyseffekter, laserlys, 3D-projektioner og hvad der ellers skal til for at give et skud kulør til det der i hverdagen kunne forveksles med et lidt farveløst industriområde. Og det virker!

To scener (en inde og en ude) og et chill-out-telt står for at levere musik, som serveres af et hav af forskellige anerkendte DJs. Derudover foregår der forskellige “happenings” såsom ildshow, polestang og udklædte dansere, der stråler om kap med laserne, der oplyser broen som tårner sig op over festivalen.

Der er naturligvis også opstillet en række boder, der byder på diverse – herunder selvfølgelig mad og drikke – så man ikke kommer til at kede sig, hvis man skal have en pause fra musikken.

I dag kører festivalen fra 12:00 til 5:00 i morgen tidlig, og du kan stadig nå at sikre dig billet.

Se med i galleriet herover.

Foto: Klaus Dreyer / Eventfotografi.dk

Back to top button