AnmeldelseFestivalnytGalleriVideo

Signe møder Angående Mig på GrimFest

Laura Lilholt Andersen er kendt under kunstnernavnet Angående Mig og blev født i 1998. Vi mødte Laura eller ”Angående Mig” lige inden hun skulle optræde på GrimFest for første gang. Men helt sikkert ikke sidste gang, for hold nu op en fed koncert.

Vi mødte Laura Lilholt Andersen som er kendt under kunstnernavnet “Angående Mig”, første gang i Musikhuset da Grim for en dag, i efteråret afholdte en form for forfest. Nu er det blevet sommer og den rigtige GrimFest er i fuld gang. Før koncerten tog vi endnu en snak med Laura, som kan ses i toppen her, inden vi naturligvis skulle opleve “Angående Mig” på GrimFest.

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk

Det var en overvældende intens koncert “Angående Mig” med band, gav på GrimFest, der var flere magiske øjeblikke:

Stor gåsehud ved Lauras nærvær og indlevelse -og bandets synkrone energi, som veksler mellem at opleves som cool, farlige, smukke og “vildsomme” aktører fra serien “Twilight” til blide, åbne, søde “naboens” unge, som er med på, at række ud og skabe fællessang.

Et barn på første række, fik mikrofonen og sang fejlfrit omkvædet fra nummeret “sommerfugl”. Efter koncerten, blev Laura kaldt ud af de unge kvinder som insisterede på ekstra nummer, selvom scenefolkene var ved at pakke sammen og festivalen gået videre til Guldimund..

Scenetiden var gået, men “Angående mig” tog en akustisk guitar og sanghviskede et nummer som alle sang med på – sikke en smuk og særlig koncert, på en ganske særlig aften på Grims første festivaldag.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk

Lignende artikler

Back to top button