FestivalnytLine-up

Gratis EM-kamp og Mads Langer-koncert til Sommersol i Bakkerne

Festivalen Sommersol i Bakkerne inviterer alle til en fantastisk dag med en gratis Mads Langer-koncert og EM-fodboldkampen Danmark-Tyskland på storskærm! Oprindeligt skulle Mads Langer spille samtidig med kampen lørdag aften, men festivalen har ændret programmet, så både publikum og Mads Langer kan se fodbold sammen. Fra kl. 19:30 er der gratis adgang, men arrangørerne håber, at folk vil være med hele dagen!

Program for lørdag den 29. juni:

Lørdagsprogrammet starter kl. 10 med underholdning for børn og voksne: veteranbiler, yoga, Jungledyret Hugo, Simi Jan, Farshad Kholghi og Red Bull vandskishow. Programmet er som følger:

 • 13:30 Terrassen: Salon med Pia Jette, Jim Lyngvild, Johnny the Flowerman og Jørgen Strøjer – En snak om passion og at følge sine drømme
 • 14:00 Bakkescenen: Pauline – En dansk musiker med enestående stemme og dyb musikalitet
 • 15:30 Fjordscenen: Emmelie de Forest – Vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2013
 • 16:45 Bakkescenen: SVEA S – En talentfuld dansk musiker med en unik stemme
 • 18:30 Fjordscenen: Gorgeous
 • 20:00 Bakkescenen: Mads Langer – Kendt for sin stærke stemme og rørende musik
 • 21:00 Bakkescenen: EM: Danmark – Tyskland – Kom og oplev en kæmpe fest på storskærm
 • 23:15 Fjordscenen: DJ Schach

Læs mere om programmet på sommersolibakkerne.dk.

Husk også Mariagerfjords største fredagsbar!

Fredag den 28. juni åbner digitaliseringsminister Marie Bjerre den nye festival, Sommersol i Bakkerne. Sommersol inviterer virksomheder, gymnasier og uddannelsesinstitutioner til at opleve Mariagerfjords største fredagsbar. Deltagerne kan nyde en fantastisk atmosfære med kolleger, venner og medstuderende.

Musikalske højdepunkter

Deltagerne kan se frem til en fantastisk atmosfære med livemusik fra blandt andre Mads Langer, Thor Farlov, Tim Christensen, Svea S, Emmelie de Forest, Danseorkestret, Pauline og mange flere. Den varierede musikalske lineup sikrer noget for enhver smag og garanterer uforglemmelige koncertoplevelser.

Gratis adgang for nyuddannede studenter

For at fejre årets nyuddannede studenter tilbyder arrangørerne gratis adgang til hele festivalen for dem, der netop har bestået deres studentereksamen. Det er en perfekt lejlighed for de nyudklækkede studenter til at fejre deres præstationer og starte sommeren med stil.

Aktiviteter og oplevelser for alle

Sommersol i Bakkerne er mere end blot en musikfestival. Ud over det imponerende musikprogram kan gæsterne udforske en bred vifte af aktiviteter og oplevelser, herunder:

 • Vandreture gennem det betagende landskab
 • Spændende historiske udstillinger
 • Red Bull vandski- og wakeboard-shows på Mariager Fjord

Festivalen er støttet af en række prominente samarbejdspartnere, herunder Aperol Spritz, Royal Unibrew, Joe & The Juice, Red Bull, Hendrick’s Gin og Strøjer Veteranbilsamlingen, der alle bidrager til at skabe en unik atmosfære og oplevelse for festivalgæsterne.

En hyggelig, sjov og afslappende oplevelse

Mads Hedegaard, ejer af Bramslev Bakker og en af initiativtagerne til Sommersol i Bakkerne, udtaler: “Vi er meget begejstrede for at lancere Sommersol i Bakkerne og byde alle velkommen til to dage med fantastiske oplevelser og smukke stunder, der kan skabe minder for livet. Vores mål er at skabe en hyggelig, sjov og afslappende festivaloplevelse, der forener vores forfædres historie med nutidens kunst og musik.”

Transport og logi

Festivalgæster kan nu ankomme på en måde, der er lige så spektakulær som selve begivenheden. For første gang nogensinde foregår transporten til en dansk festival til lands, til vands og i luften! I anledning af festivalen lander vandflyveren fra Nordic Seaplanes på Mariager Fjord ud for Bramslev Bakker, hvor de driftige festivalfolk har etableret ‘Bramslev Bakker International Airport’ for et par dage. Der er også billetter retur til København for dem, som skal den vej. Har du lyst til at prøve vandflyveren, så kan du kontakte Sommersol i Bakkerne.

Hjuldamperen Svanen sejler også i rutefart mellem Hobro og Bramslev Bakker. Der kører også direkte busser fra Hobro og Hadsund til festivalen, og PP-busser kører shuttle fra en række byer i området.

For dem, der vil have det hele med, er det muligt at bo på Bramslev Bakkers campingplads, hvor Jim Lyngvild har designet de specielle VIP-telte.

For yderligere information om festivalen og billetreservation, besøg venligst festivalens officielle hjemmeside på sommersolibakkerne.dk.

Om Sommersol i Bakkerne

Sommersol i Bakkerne er en ny musikfestival lanceret af erfarne arrangører. Den finder sted i Bramslev Bakker nær Hobro, Danmark. Festivalen kombinerer musikalske optrædener med en smuk naturkulisse og en atmosfære af fællesskab, samt gourmetmad og overnatning i de Jim Lyngvild-designede VIP-telte. Festivalen er arrangeret af de erfarne arrangører bag Sommersol på Slottet i Charlottenlund og “Musik i Lejet” i Tisvildeleje og sigter mod at levere en mindeværdig oplevelse for festivalgæster i alle aldre.

 

Lignende artikler

Back to top button