Din FestivalFestivalnytGalleri

NorthSide 2024 er slut – på vådt og skønt

I løbet af NorthSides tre dage faldt der lige så meget regn over Eskelunden, som der i gennemsnit falder i hele juni måned. Men selvom det ikke var optimalt, fik regnmasserne ikke lov til at ødelægge dette års festivaloplevelse.

For mange havde valgt at trodse vandmængderne og iklædt sig behørig påklædning for at suge de mange musikalske oplevelser til sig. Noget NorthSide bød på i rigt mål. 

Noget for alle
Fra Love Shops besnærende toner på Astra torsdag kl. 13 til Ukendt Kunstners magtdemonstration, der lukkede og slukkede festivalen lørdag, har der været kræs for øregangene i et hav af genrer.

Pulp leverede varen torsdag. Massive Attack havde været længe undervejs og skuffede ikke, da de indfriede løftet fredag aften. Og St. Vincent var en af festivalens helt store overraskelser. Altsammen krydret med fremragende oplevelser fra Andreas Odbjerg, The Smile, Jonah Blacsmith, When Saints Go Machine og meget, meget mere. 

– Vi er glade for at have lavet en festival, der er platform for så store musikoplevelser, som vi har set i år. Massive Attacks imponerende show fredag aften og nat var et højdepunkt, som vi er stolte af at være vært for, lyder det fra NorthSide’s festivaldirektør Brian Nielsen i en pressemeddelelse.

Glat føre
Tredje gang på den nye plads i Eskelunden blev afviklet uden komplikationer, til trods for vejret, der gjorde sit for at sabotere den gode oplevelse. 

– Det har været en fornøjelse at se, at gæsterne trodsede vejret lørdag og havde en fest på pladsen. Vi kan kun rose vores publikum for at vise viljen til at lave en fest sammen med os, selvom det regner, siger Brian Nielsen.

Det kødfrie sortiment i boderne og logistikken med at komme frem og tilbage fra pladsen var afprøvet og gled problemfrit igen i år. Så NorthSide er altså landet godt og grundigt i sit nye hjem.

NorthSide 2025
Vi ser allerede frem til næste år og glæder os til at byde jer velkommen til NorthSide 2025 5.-7. juni, hvor vi endnu en gang vil fejre musikken, fællesskabet og den gode stemning i Eskelunden. 

Forhåbentlig med solen hængende – både højt og lavt – over Aarhus.

Foto: Klaus Dreyer, Eventfotografi.dk & Malene Vinge Jakobsen.

Lignende artikler

Back to top button