FestivalnytGalleri

Kun For Forrykte Festival 2024

I udkanten af vandkants Danmark, helt præcist i Stubbekøbing, i naturskønne omgivelser, finder man denne lille perle af en mini festival, Kun For Forrykte Festival. Læs og se billeder fra vores besøg her.

Kun For Forrykte Festival kan i denne weekend fejre deres 5-års fødselsdag.

I udkanten af vandkants Danmark, helt præcist i Stubbekøbing, i naturskønne omgivelser, finder man denne lille perle af en mini festival, der med sine hippie og Woodstock wibes har et solidt tag i de allerede trofaste, voksne festivalgæster, og er en festival der kan trække store navne til det, der nok er en af festival Danmarks mindste scener.

Vi tør godt sige, at det nok er den mindste scene hovednavnet, Glenn Hughes, har spillet på i mange, mange år. Glenn Hughes har turneret i det meste af verden i en menneskealder som både soloartist, medlem af Deep Purple, Black Sabbat og et væld af andre berømte bands.

I dag har de taget et særligt Deep Purple set med, for at fejre 50-året for ’Burn’ udgivelsen.

Festivalnyt talte kort med bandets internationalt anerkendte, danske guitarist Søren Andersen, inden de gik på scenen. Han fortalte, at de netop nu er ved at indspille deres kommende plade i København, inden deres kommende turne der tager dem med rundt til 15 koncerter rundt i verden.  Næste gang de spiller er det i Belgien, til Graspop Metal Meeting. Det er en forrykt booking at få dem til Stubbekøbing! Men Glenn Huges kom med sit band og kæmpe smil, og leverede i den grad ud over scenekanten, så ingen var i tvivl om, at de også nød den intime stemning.

Festivalens leder og musikbooker Frederik Schnoor fortæller, at ideen til Kun For Forrykte Festival spirede, og blev en realitet på 50-året for Woodstock, i 2019. Der skulle ske noget mere, og der måtte godt være et ekstra gear og samme vibes, derfor. Tanken har hele tiden været en intim og hyggelig koncert med max. 1800-2000 gæster, så der er ikke umiddelbart nogen væksttanker. Med ’Kun For Forrykte Festival’ har Frederik Schnoor fået opbygget en festival med plads til alle, gode madboder, mikro bryggerier, små sjove boder og hvor der er højt til loftet og virkelig god stemning. Gæsterne kommer fra hele Danmark, selv fra Bornholm. I aften kan festivalens gæster se frem til at høre Peter Sommer og 11 andre bands, fordelt på de to scener.

-Se billeder fra dagen i toppen her.

Lignende artikler

Back to top button