FestivalnytLine-up

DØDSGANGEN annoncerer britiske URNE som det sidste band til årets line-up!

URNE slutter sig til årets allerede indsatte artister, og skal dermed dele scenen med HENRET, ORM, TEMPLE OF SCORN og 1914 når DØDSGANGEN åbner portene til Vridsløselille Statsfængsel den 24. august 2024.

Den London baserede trio vil indtage fængselsgården med deres tunge riffs, vrede vokal og et mix af genrer der har fanget opmærksomheden fra flere indflydelsesrige bands rundt om i verden. Det var også netop det der fangede Gojira’s frontmand Joe Duplantier, og derfor han producerede deres seneste anmelderroste LP “A Feast on Sorrow”. URNE er anerkendt for deres velspillende liveshows, og med deres vildskab, kommer fængslet til at stå sin test når de indtager scenen på DØDSGANGEN.

“Udover URNE har et utroligt passende navn til en metalfestival, har de også deres helt egen lyd som helt perfekt binder en løkke om dette års line-up. Når vi 2. år kan præsentere 2 internationale bands på vores Line Up, er det grundet den store opbakning vi fik fra publikum sidste år. Der er ingen tvivl om at DØDSGANGEN er på vej frem på den danske metalscene, og det er kun lige begyndt”.

– Louise Bagger, Dødens vogter og metalchef. 

For at fuldende oplevelsen kan publikum også kvæle tørsten med festivaløllen “Gravøl”, nyde deres sidste måltid i en af vores mange foodtrucks, eller lade sig indfange af den fængslende atmosfære skabt af FX kunstneren Anders Lerche. Derudover vil det være muligt af forevige sin tur på Dødsgangen med en ægte Prison Tattoo, mens Victor Kaas fra Eyes igen i år vil sørge for at introducere artisterne til de ventende fængselsgæster.

DØDSGANGEN er en metalfestival i det gamle nedlagte Vridsløselille Statsfængsel i Albertslund. En festival hvor metalfans kan opleve progressive danske og internationale bands i en historisk lokation, som ikke findes andre steder. Konceptet bag festivalen er helhjertet bygget op omkring et humoristisk og gennemført fængselstema, hvor artisterne er de indsatte på Dødsgangen og publikum er gæster. En festival med gravøl, fængselstatoveringer, og henrettelsesinstrumenter der fuldender oplevelsen på DØDSGANGEN.

 

DØDSGANGEN 2024 Line Up:

HENRET (DK)
TEMPLE OF SCORN (DK)
URNE (UK)
ORM (DK)
1914 (UA)

Se billeder fra DØDSGANGEN 2023 i linket herunder.

Galleri: Metalfest på Dødsgangen 

 

Lignende artikler

Back to top button