FestivalnytLine-up

Alive Festival offentliggør seks nye navne

Alive Festival er klar med seks nye navne til plakaten for sommerens festival. I den offentliggjorte pakke er der blevet plads til både danske og internationale navne og et væld af spændende genrer.

Alive Festival har netop løftet sløret for seks nye musiknavne til årets festival. I den nye offentliggørelse findes både danske og internationale kunstnere. Pakkens internationale navn er den tanzanianske duo The Zawose Queens, der består af mor og datter, Pendo og Leah Zawose. Duoen blander østafrikanske rytmer med vestlig funk og soul med garanti for at skabe gyngende bevægelser blandt publikum.

Blandt de danske navne er blandt andre den elektroniske trio AV AV AV, som efter tre års pause i februar udgav deres nye album ”All inclusive.” AV AV AV besøgte Alive Festival tilbage i 2015 med et brag af en fest. Med udgivelsen af det nye album siger AV AV AV selv, at de ”er klar til at feste igen.”

”Med den her store pakke er vi glade for at kunne præsentere en gruppe af kunstnere, som er helt eminente inden for deres genrer. Der er noget for enhver smag med høj kvalitet som en fællesnævner,” siger Nicolai Demuth fra Alive Festivals sekretariat.

 

Veletablerede og nye stjerneskud

Et andet veletableret dansk navn i pakken er Selma Judith. Selma Judith blev Årets Musiknavn ved iByen Prisen 2019 og Årets Vokalist ved Steppeulven 2022. Hendes kommende album er lige rundt om hjørnet og med hendes symbiose af RnB, POP og jazzede undertoner, har gæsterne på Alive noget helt særligt at se frem til.

I en helt anden genrer finder man Kundo. Den unge, talentfulde Vejle-rapper stormer frem på den danske musikscene og har allerede optrådt på store festivaler rundt om i landet. I endnu en ny genre er KALASET, der med en ung og rå energi gør det umuligt for publikum ikke hoppe i takt til deres eksplosive liveoptrædener.

Sidst men ikke mindst finder man dansk-koreanske Ki!, som blander jazz, Motown, blues og mange flere genrer i et lydunivers, som opsluger lytteren. Med sine multimusikalske evner er Ki! garant for en fantastisk liveoplevelse.

 

”Ki! afslutter meget fint en pakke, som er en blanding af genrer og diversitet, der helt sikkert kommer til at give vores gæster en musikalsk oplevelse, som sender dem rundt i alle hjørner af musikuniverset,” siger Nicolai Demuth.

Alive Festival afholdes den sidste weekend i juli i Christiansgave i Thisted.

Lignende artikler

Back to top button