FestivalnytLine-up

Peter Sommer på Alive: Festival offentliggør fem nye navne

Alive Festival offentliggør i dag fem nye navne, der skal spille på sommerens festival. De fem nye navne er en blanding af store, etablerede navne, heriblandt Peter Sommer, og helt dugfriske kunstnere fra den danske musikscene.

Alive Festival har i dag løftet sløret for fem nye navne til musikprogrammet. Det er en god blanding af gamle kendinge og helt dugfriske kunstnere. Blandt de mere etablerede kunstnere finder man Peter Sommer, der tilbage i 2018 gæstede Alive Festival for første gang. Denne gang bliver dog noget anderledes, fortæller Nicolai Demuth fra Alive Festivals sekretariat:

”Vi glæder os til at byde Peter Sommer tilbage på Alive Festival. Denne gang med Palle Hjort ved sin side og med en dybere og mere intim udgave af Peter Sommers sangkatalog. Det bliver en mulighed for at komme under huden på en af vores allerstørste sangskrivere,” siger Nicolai Demuth.

Med en varieté af sange om livet på godt og ondt og med afsæt i Peter Sommers efterhånden omfangsrige hitkatalog har Peter Sommer og Palle Hjort spillet sig ind i anmeldernes hjerter, som blandt andet har kaldt dem for et ‘magisk makkerpar.’ Synes man, at der er lidt længe til, at Peter Sommer går på scenen til Alive Festival, så kan man i disse dage følge ham i Tv2 programmet Toppen af Poppen.

 

Anerkendte sangerinder og Jazz/Techno

Lucky Lo

Blandt de andre fire navne er to sangerinde, der som helt nye stjerneskud optrådte på Alive i 2022. Nu er Lucky Lo og Brimheim tilbage på Alive Festival som store navne. Lucky Lo har siden debutalbummet Supercarry turneret med mere end et hundrede koncerter, spillet festivaler i ind- og udland og fået sine sange spillet på radiokanaler på tværs af 17 forskellige lande. Brimheim har ligeledes oplevet stor succes i Danmark siden hendes gennembrud i 2022 og har optrådt på internationalt anerkendte festivaler og platforme i udlandet.

 

De sidste to navne i denne omgang er Mona Moroni og Smag På Dig Selv. Mona Moroni kommer til at bade festivalpladsen i lækre popmelodier og Smag På Dig Selv bringer en Jazz/Techno/Punk-hybrid til bordet, som vil tage Alive Festivals gæster med ind i de sene nattetimer.

Smag På Dig Selv

Alive Festival afholdes den sidste weekend i juli i Christiansgave i Thisted.

Lignende artikler

Back to top button