Koncerter

You Me At Six kommer til Pumpehuset

You Me at Six er et britisk rockband fra i Surrey, England, det britiske pop-punkband, kommer til Pumpehuset 18. november

You Me at Six er et britisk rockband fra i Surrey, England, i 2004. Bandet består af Josh Franceschi (vokal), Max Helyer (guitar), Chris Miller (guitar), Matt Barnes (bas) og Dan Flint (trommer). De mødte hinanden gennem skolen og dannede deres band mens de stadig var teenagere i 2004, inspireret af bands som Fall Out Boy og blink-182.

De fik deres første smagsprøve på succes med deres debutalbum, “Take Off Your Colours”, som blev udgivet i 2008. Albummet fik positive anmeldelse og hjalp med at etablere dem som et af Storbritanniens førende pop-punkbands. Singler som “Save It for the Bedroom” og “Finders Keepers” blev særligt populære blandt fans.

Sidenhen har deres musikalske stil udviklet sig fra pop-punk til en mere varieret lyd, der inkluderer elementer af alternativ rock og poprock. Bandet har turneret over hele verden og spillet på store festivaler og arenaer. De har oparbejdet sig en dedikeret følgeskare af fans ved hjælpe af deres energiske live-optrædener og rørende tekster.

Oplev You Me At Six i Pumpehuset til efteråret.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter 1. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Lignende artikler

Back to top button