FestivalnytLine-up

Dødsgangen tilføjer 1914 og Henret

DØDSGANGEN overtages i 2024 af det brutale første verdenskrigs band "1914" og årets danske håb "HENRET"!

Lørdag d. 24.08 åbner DØDSGANGEN endnu engang portene til fængselsgården i det gamle Vridsløselille Fængsel, med tilføjelsen af det næste danske metalhåb HENRET, og det ukrainske band 1914, der indtil videre skal dele plakaten med ORM og TEMPLE OF SCORN. Festivalen der præsenteres af Forbrændingen, vil inden længe annoncere sidste band til året program, og byde publikum tilbage til en festival med endnu flere dødelige indsprøjtninger.

“Efter sidste års succes debut, vil vi igen i år præsentere velkendte danske metalbands, men vi er også stolte over at kunne præsentere 1914’s første koncert på dansk jord. Med HENRET som første band på programmet, er jeg ikke i tvivl om publikum bliver varmet godt op til en tung aften bag fængslets mure, med alt det bedste fra den aktuelle metalscene. Vi glæder os meget til at løfte sløret for flere nye tiltag som vi nærmer os”, siger DØDSGANGENs Metalchef Louise Bagger.

 

 

1914
Det gamle fængsel kommer til at ryste når det ukrainske metalband 1914 rykker i fængsel med hele regimentet. Bandet der er opkaldt efter en af de dødeliste krige til dato, der trak blodige spor på tværs af Europa, genfortæller de historiske begivenheder om liv og død med brug af ægte lydklip fra krigstiden. Med elementer af black, death og doom, går det ikke stille for sig når den tunge krigsmaskine ruller ind i den historiske fængselsgård for at hylde de faldne, og fordrive det onde. En tur på DØDSGANGEN med 1914 er bestemt ikke for sarte sjæle, bandet sørger for at give dig en historiefortælling af den mørkeste slags.
Bandet har flere anmelderroste udgivelser bag sig, og med brug af autentiske radioklip fra krigstiden, og originale tekster, må man bøje sig i støvet for deres hær.

 

Læs også: Dødsgangen indtages af nye indsatte i 2024

 

HENRET
Det nye københavnske band er klar til at forsøge at tage livet af publikum når de åbner scenen i det gamle forladte fængsel, hvor de med deres tonstunge riffs, og aggressive energiudladninger ikke er til at stoppe. Om DØDSGANGENs fangevogter kan tøjle de brutale københavnere vil tiden vise. Èn ting er dog sikker, publikum får ikke lov til at hvile når HENRET går på scenen og uddeler dødelige musikalske øretæver, som kun er passende i et fængsel på Vestegnen.

Lignende artikler

Back to top button