Koncerter

Nakkeknaekker gæster VoxHall

Nakkeknaekker lægger ingen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal, til december kan de opleves i Aarhus på VoxHall.

Nakkeknaekker lægger ingen fingre imellem med deres moderne svar på den nordiske dødsmetal – og deres hævntogt ender først på toppen. De fem unge drenge, som udgør Nakkeknaekker, tager udspring fra en spirende sult og nattehimmel-skrigende ambitionskraft, i hvad der hidtil har indtaget danske metal-scener med en helt særlig stamina.

Deres lyd – som af tempo og ånd kan minde om Entombed og Morbid Angel – trækker oldschool dødsmetal op ved håret og hiver det igennem en ungdomsdrevet regn af teknisk velfungerende guitarriffs, energibrølende vokal, hjertepulserende bas og skurrende trommer, mixet med en jysk kækhed, der i sin charme måske er særligt unik for metalscenen.

Nakkeknaekker kræser live for dét publikum, som de hungrer efter at erobre og forhåbentlig kan indhylle i lyden fra første albumudgivelse, som præsenteres her i 2024!

Med som support bringer de Killtown-kvartetten Rot Away har i fem år fabrikeret hardcore-metal med massiv muskelkraft.

Hvad der oprindeligt blev smedet som idé mellem en rejse-hjemvendt bassist og en brandert-ramt guitarist, er sidenhen blivet et kreativt kraftværk af kompromisløs kvalitét og et massivt kald til den gode stageperformance.

Albumudgivelsen ‘Nothing is Good’ fra 2019 – som i sin egen ret høstede anerkendelse for sin kreativitet – blev sidste år fulgt op med ‘Heavy Weight’. Seneste album berører kontroversielle tekster, som at forholde sig til egen død og den fængslende medicinering af udadreagerende adfærd – tekster der leveres på en hårdfibret bund af rungende vokalstyrke, foruden den stilsikre højintense og brusende levering af en knivskarp gruppe!

Dato: 7. december 2024
Pris: 170,-
Billetsalg: voxhall.dk

Lignende artikler

Back to top button