FestivalnytLine-up

Et ikonisk comeback: D-A-D på Midtfyns Festival 2024

D-A-D, optræder på årets Midtfyns Festival i 2024. Gruppens eneste koncert under teltdug på deres 40-års jubilæumsturne. En helt unik koncertoplevelse på Dyrskuepladsen i Ringe.

Midtfyns Festivalen, genoplivet af lokale ildsjæle i 2019, fortsætter med at bringe musikalsk magi tilbage til Fyn. Efter at have tiltrukket mange gæster og et imponerende line-up i de seneste år, annoncerer festivalen nu med stolthed, at et af Danmarks største rockbands,

D-A-D, optræder på årets festival i 2024. Gruppens eneste koncert under teltdug på deres 40-års jubilæumsturne. En helt unik koncertoplevelse på Dyrskuepladsen i Ringe.

 

Sune Vesterlund, festivalens initiativtager og en af de to festivalledere, udtaler begejstret: “Det er en kæmpe ære for os at kunne præsentere D-A-D på vores festival. Vi er startet fra bunden og bevæger os langsomt, men sikkert, mod at tiltrække nogle af landets største bands.” Udover D-A-D vil årets festival også byde på spændende optrædener fra andre fremtrædende navne som Carpark North, Love Shop, Søren Huss, Zar Paulo, Prisma og JJ Paulo.

 

Aftalen med D-A-D kom i hus dels på grund af en ihærdig indsats fra festivalens booker, Brian Lund, og dels på grund af et ganske særligt besøg på Midtfyns Festivalen sidste år. Her var DAD’s frontmand, Jesper Binzer, nemlig gæst i festivalens særlige samtalekoncept, Diabat, hvor gæsterne er med til at forme samtalen med en kendt kunstner.

Han fik en efterfølgende rundtur på festivalen og blev begejstret for den atmosfære og stemning, som præger Midtfyns Festivalen.

 

D-A-D har tidligere optrådt på den gamle Midtfyns Festival i 1998, 2001 og 2003, og er blevet inviteret tilbage som en del af deres 40-års jubilæumsturné.

Gæsterne kan glæde sig til en enestående chance for at opleve bandet på nært hold på festivalens teltscene. Det magiske ved at D-A-D gæster festivalen er netop mødet og kombinationen mellem det store rockband og den lille frivilligt drevne festival. Det skaber en helt unik mulighed for at gæsterne oplever en stor koncert i en helt særlig atmosfære.

D-A-D’s optræden på Midtfyns Festivalen 2024 er en del af deres spændende musikalske kalender, der også inkluderer udgivelsen af deres nye album “No Killers, no fillers” og deres deltagelse i udstillingen “Danmark After Dark” på Danmarks National Museum fra d. 3. marts.

Køb dine billetter på www.midtfynsfestival.dk.

Lignende artikler

Back to top button